KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Altijd buiten kunnen zitten met een vrijstaande terrasoverkapping

glazen_schuifwanden_02.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Het is erg fijn wanneer jouw huis van binnen helemaal mooi af is en ook naar smaak is ingericht. Niet alleen moet het huis er van binnen mooi uitzien maar wanneer je een tuin hebt is het fijn dat die samenhangt met de woning. Je wilt dat jouw woning voor 100% voelt als jouw eigen plekje, van binnen en buiten. Het is zonde wanneer je in je afgemaakte woonkamer zit en je niet kan uitkijken op een leuke tuin. Als jouw tuin nog niet een leuke plek is om naar te kijken vanuit de woonkamer of eetkamer is het tijd om daar wat aan te doen!

Maak jouw tuin gezellig

Om jouw tuin er leuker uit te laten zien spreekt het voor zich om langs te gaan bij een tuincentrum. In een tuincentrum heb je een verzameling van verschillende planten die jouw tuin fleuriger kunnen maken. Naast planten kan een leuke tuinset ook zorgen voor extra gezelligheid in de tuin. Alle planten en verschillende tuinmeubelen kunnen best overweldigend zijn. Als je geen groene vingers hebt kan het best lastig zijn om de juiste planten uit te kiezen. Een hovenier inhuren kan de oplossing zijn voor dat probleem. Maar veel planten in de tuin plaatsen hoeft de tuin niet altijd mooier te maken. Een makkelijke oplossing om niet veel planten te hoeven plaatsen en dus ook geen hovenier in te moeten huren kan een vrijstaande terrasoverkapping zijn.  

Jouw interieur naar buiten brengen

Een vrijstaande terrasoverkapping kan je waar je ook wilt in de tuin plaatsen. Het geeft je een plek om overdekt in terug te kunnen trekken. Een vrijstaande terrasoverkapping kun je helemaal inrichten naar eigen wens. Kies de kleur, de sierlijst en je kunt zelfs nog extra’s toevoegen. Door verlichting te plaatsen kun je een hele moderne vrijstaande overkapping maken. Verlichting in een vrijstaande terrasoverkapping van aluminium zorgt voor extra sfeer en luxe. Op een mooie zomerse avond kun je nog uren blijven kletsen zonder opeens in het donker te zitten. Ben je bang dat je het dan wel koud gaat krijgen? Dat is geen probleem! Het is zelfs mogelijk om verwarming te laten installeren. Met een infrarode stralingswarmte is jouw moderne vrijstaande overkapping voor je het weet heerlijk opgewarmd. Niks houd je nog tegen om te genieten van jouw vrijstaande terrasoverkapping!

Een vrijstaande terrasoverkapping of serre?

Een vrijstaande terrasoverkapping is niet de enige optie die je hebt om een fijne plek te creëren in de tuin. Vrijstaande serres kunnen voor jou misschien een nog betere optie zijn. Een vrijstaande serre is bijna hetzelfde als een terrasoverkapping aluminium vrijstaand het enige verschil is dat een serre vaak helemaal wordt omringd door glas. Het glas zorgt ervoor dat wind en regen je niet zullen storen, het glas sluit jou hiervan af. Een serre vrijstaand is echter geen extra huisje in de tuin, maar eerder een mooi terras waar je het hele jaar kan zitten zonder afhankelijk te zijn van het weer. Deze kenmerken zijn bekend onder de naam vrijstaande serre, maar je kunt jouw vrijstaande terrasoverkapping aluminium ook zo ontwerpen dat het uiteindelijk hetzelfde doel heeft als een serre vrijstaand. Of het nou bekend staat onder de naam van vrijstaande serres of vrijstaande terrasoverkapping je kunt bij Solundo het ontwerpen zoals je het graag wilt.

Solundo helpt jou bij het vinden van de juist terrasoverkapping

Wil je graag jouw tuin aanvullen met iets nieuws maar vind je het verschil tussen een vrijstaande terrasoverkapping en een serre erg ingewikkeld? Neem een kijkje op de website om erachter te komen welke van de opties het handigste is om in jouw tuin een rustgevend plekje te kunnen creëren. Weet je nog niet precies wat je wilt? Kom gerust naar onze showroom en laat je adviseren. Zo zul je voor jouw tuin de juiste terrasoverkapping van aluminium vrijstaand kunnen samenstellen.

385