KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Altijd schaduw met een zonneoverkapping

zonneoverkapping
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Het is heerlijk om buiten te zitten maar soms kan dit iets te warm worden. Het liefst wilt u dan de schaduw opzoeken om comfortabel verder buiten te genieten. Echter heeft niet elke tuin grote schaduw plekken. Dit kan ervoor zorgen dat u eerder teruggaat naar binnen of helemaal niet buiten wilt zitten en dat is natuurlijk zonde van het lekkere weer. Gelukkig zijn er verschillende dingen die u kunt doen om toch een lekker plekje in de tuin te kunnen creëren.

Creëer schaduw met een parasol

Allereerst het meest van de hand liggende, koop een parasol. Een parasol zorgt ervoor dat u een klein schaduwplekje kunt hebben. U kunt de parasol zo positioneren dat het precies het juiste deel van de tuin schaduw geeft. Een parasol heeft veel voordelen: het is meestal niet zo duur, makkelijk aan te schaffen en er bestaan veel verschillende soorten. Maar er zijn ook een paar nadelen. De schaduw van de parasol is niet altijd groot genoeg voor iedereen die in de tuin wilt zitten. En wanneer het waait is er een grote kans dat de parasol niet op dezelfde plek blijft staan. Een parasol is niet voor elk weer de meest ideale zonwering. Maar er zijn ook nog andere opties.

Plant bomen als zonneoverkapping

Een andere optie is het extra plaatsen van bomen. Bomen kunnen uw tuin leuk opvullen en tegelijkertijd zorgen voor meer schaduw. Met verschillende soorten bomen krijgt u meer groen in uw tuin en vult u de tuin verder op. Voor het kopen van een volgroeide boom kunt u niet bij  tuincentrums terecht. Tuincentrums hebben namelijk vaak geen volgroeide grotere bomen, daarvoor moet u naar een speciale boomkwekerij. Echte volgroeide bomen zullen wel prijziger zijn dan kleinere. Als u goedkoop uit wilt zijn moet u dus geduld hebben.

Wanneer u bomen koopt is het natuurlijk wel van belang dat u de bomen goed verzorgt. Op die manier zullen de bomen lang meegaan en veel zullen er veel bladeren groeien die zullen dienen als een fijne zonneoverkapping.  Als u dit niet doet zult u weinig schaduw krijgen van de bomen en voegt het niks toe als functie voor zonneoverkapping en dat is zonde.

Wat is de meest ideale zonwering?

Met deze twee oplossingen creëert u een schaduwplek in uw tuin. Deze twee oplossingen hebben echter ook zo zijn nadelen. Voor de één moet u groene vingers hebben en voor de ander moet het niet te hard waaien anders werkt het niet. Niet iedereen heeft groene vingers en weersafhankelijk zijn is zeker niet ideaal. U wilt buiten kunnen zitten zonder rekening te moeten houden met andere dingen. Gelukkig is er nog iets anders dat u kunt doen om een schaduwplek te krijgen in uw tuin.

Waarom zonwering tuin overkapping?

Zonwering voor de overkapping elektrisch. Nou denkt u misschien een overkapping? Waarom heb ik dat nodig om allen maar een plek van schaduw te creëren in mijn tuin? Met een overkapping slaat u namelijk twee vliegen in één klap. U heeft geen last meer van de felle zon en u bent ook tegelijkertijd beschermd tegen andere weersinvloeden, zoals regen, wind en sneeuw. Geniet met een zonwering voor de tuin overkapping het hele jaar van uw tuin. Een zonnescherm voor de tuinkamer of overkapping zorgt ervoor dat u lekker in de tuin kunt zitten en wanneer u het te warm vindt worden, kunt u met één druk op de knop de zonwering voor de overkapping elektrisch uit laten schuiven over het dak van de overkapping. Zo kunt u zonder enige hinder genieten van uw tuin.

Solundo helpt u voor uw droomtuin

Neem een kijkje voor alle mogelijkheden rondom zonwering voor de tuin overkapping of voor een zonnescherm voor de tuinkamer op onze zonwering pagina. U kunt ook alles bij elkaar bestellen op de terrasoverkapping pagina. Weet u nog niet zo goed wat de beste keuze is voor uw tuin? Neem gerust contact met ons op en kom een kijkje nemen bij onze showroom. Wij willen u graag helpen, zodat u altijd van uw tuin kunt genieten!

Veelgestelde vragen over een zonneoverkapping

Hoe lang gaat een elektrisch zonnescherm tuinkamer mee?  

Een elektrisch zonnescherm gaat bijna even lang mee als de tuinkamer zelf. Bij normaal gebruik is dat namelijk ongeveer 15 jaar. Dit is wanneer u zuinig bent met het zonnescherm en ervoor zorgt dat u het niet uitschuift wanneer het hard waait of slecht weer is.  Zo lang u geen extreme dingen doet met de zonwering, kunt u er jaren van genieten!

Wat kost zonwering overkapping elektrisch inclusief montage?  

De prijs van zonwering overkapping elektrisch is afhankelijk van wat u kiest als zonwering maar het begint bij 311,50. Dit is exclusief montage want de montage zou u gemakkelijk zelf kunnen doen met behulp van onze duidelijke montagehandleiding. Wilt u dat de zonwering wordt gemonteerd dan kunt u gebruik maken van onze aanbevolen opbouwbedrijven.

385