Breidt uw leefruimte uit! Ga een veranda maken.

Geniet altijd optimaal van uw tuin door een veranda te maken. Een veranda met overkapping zorgt ervoor dat u geen hinder heeft van een koude wind of slecht weer. Lees hier hoe u altijd kunt genieten in uw tuin. 

Het weer in dit land is niet altijd even plezierig. Het is daarom nog belangrijker om te genieten van elk moment dat de zon schijnt. ‘S ochtends, ‘s middags, ‘s avonds elk moment van de dag zou u kunnen genieten van mooi weer in uw tuin. ‘S ochtends kunt u heerlijk wakker worden in de zon met een kopje koffie in uw hand in de tuin. ‘S avonds kunt u kijken naar hoe de zon onder gaat tijdens het avondeten. Met mooi weer is het puur genieten in uw tuin. Om van de zon en tuin te kunnen genieten heeft u vanzelfsprekend wel juiste omgeving nodig. Er zijn verschillende manier hoe u dit op uw manier kunt realiseren.

Creëer een plek in de zon

De juiste plek om van de zon te genieten kan een loungeplek zijn of een lekkere stoel, bankje of een terras met eettafel. De juiste oplossing kan voor iedereen anders zijn. Een loungeplek is ideaal wanneer u samen met vrienden of familie een kopje koffie of een ander drankje wilt drinken in de tuin. Een loungeplek heeft genoeg ruimte om met meerdere mensen comfortabel te kunnen zitten. Een lekkere stoel of bank dient voor hetzelfde als een loungeplek. Het dient voor ontspanning en nodigt uit om in de tuin wat te kunnen drinken in het zonnetje. Het verschil met een loungeplek en een lekkere stoel of bankje is dat bij een loungeplek er meer ruimte is om met andere te kunnen zitten in plaats van alleen of met z’n tweeën.

Buiten eetplaats

Wat met beide plekken niet gemakkelijk kan, is het eten van een maaltijd. Natuurlijk kunt u een bijzettafel erbij plaatsen, maar dit maakt het niet makkelijker om ontspannen een maaltijd te kunnen eten. Een plek die u kunt creëren in uw tuin om te ontspannen én waar u tegelijkertijd ook kunt eten is een veranda. Een veranda bestaat uit een eettafel, bijpassende stoelen en eventueel een overkapping. Een veranda kunt u maken aan de woning vast of op een andere plek in de tuin waar de zon schijnt. Zo kunt u op een mooie zondag ochtend heerlijk ontbijten in het zonnetje. Is er een nog betere manier om van het mooie weer te genieten in de tuin?

Maak uw eigen veranda

Maar hoe realiseert u zo’n fijne veranda? U kunt zelf de veranda maken. Een veranda maken is niet ingewikkeld u kunt dit op verschillende manieren doen. Een volledige veranda maken kunt u doen door een mooi stukje met tegels aan uw woning te plaatsen. Hierop kunt u een mooie set van tuinmeubels plaatsen, zoals een eettafel en bijpassende stoelen. Om de veranda echt af te maken kunt u een overkapping toevoegen. De overkapping zorgt ervoor dat wanneer de zon iets te fel schijnt en te warm wordt u een fijne schaduwplek heeft. Niet alleen kunt u in de zomer optimaal genieten van de veranda met overkapping maar ook in de winter. Geen regen, wind of felle zonnestralen zullen het genieten in uw tuin verpesten.

Verschillende opties voor uw veranda

Een veranda maken kunt u doen zoals u wilt, met alles erop en eraan kunt u voor jarenlang genieten. De veranda kan op maat gemaakt worden door zelf de juiste tuinmeubels uit te kiezen en de overkapping met de juiste afmetingen te bestellen. De overkapping kan in verschillende maten, kleuren, stijlen besteld worden. Zo kunt u speciaal een veranda creëren op maat gemaakt voor uw behoeftes. Wees niet bang dat uw droom een vermogen kost, een veranda maken zonder hoge kosten is mogelijk. De kosten van de kleinste overkapping voor de veranda kost €906,84. Een leuk tuinstel kost daarbij ongeveer €600. Een veranda is een investering waar u jaren plezier van zult hebben. Bestel nu uw overkapping en maak uw veranda compleet.

Veelgestelde vragen over de veranda maken

Wat kost een veranda maken van 20m2?

Een veranda maken brengt verschillende kosten met zich mee. Een veranda van 20m2 bij Solundo heeft een afmeting van 5x4 meter en kost €2093,53. Er is geen vaste prijs per m2 voor de veranda. De veranda kan in prijs verschillen afhankelijk van de opties die u kiest en de afmetingen. U kunt op deze manier de veranda gepast maken voor uw budget.

Wanneer heeft u een vergunning nodig voor een veranda maken?

U heeft bijna altijd een vergunning nodig wanneer uw veranda groter dan 50% van uw tuin is. Ook wanneer een overkapping groter dan 30m2 is heeft u een vergunning nodig. Echter kunnen de regels per gemeente verschillen, informeer daarom altijd bij uw gemeente of u een vergunning nodig heeft. Zo weet u zeker of u wel of niet een vergunning nodig heeft.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..