KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

De keuze voor een kunststof carport is snel gemaakt!

carport kunstof
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

De voordelen van een kunststof carport uitgelegd.

Wanneer spreken we nu eigenlijk van een kunststof carport? Eigenlijk is deze term een beetje misleidend, want het deel van de carport dat uit kunststof bestaat, betreft vooral de kunststof polycarbonaat platen op het dak. De onderconstructie is van hoogwaardig gepoedercoat aluminium gemaakt. Toch is het handig om in dit verband van een carport kunststof te spreken, al was het alleen al om het onderscheid met glazen panelen als dakbedekking aan te geven.

De kunststof carport wordt door sommigen wellicht als instapmodel onder de terrasoverkappingen gezien, maar terecht is dat allerminst. Ook de carport kunststof wordt op dezelfde hoogwaardige wijze als alle andere vormen van een overkapping geproduceerd. Natuurlijk is het zo dat de kunststof carport als variant van terrasoverkappingen voordeliger geprijsd is dan de glazen variant, maar dat maakt hem niet minder functioneel. Het is vooral een kwestie van smaak welk type carport het beste bij u als consument past: een carport kunststof of een carport glas.

Wil u meer informatie over een kunststof carport? Maak een vrijblijvende afspraak en bezoek ons in onze showroom voor meer inspiratie. Solundo staat graag voor uw klaar om u inhoudelijk van degelijk advies te voorzien. Zullen we afspreken?

Veelgestelde vragen over een kunststof carport

Wat is beter een kunststof carport of glas?  

Een kunststof carport of een carport glas is even goed. Beide is erg duurzaam en gaat jaren mee. Aan beide soorten zitten voordelen. Glas is helder waardoor u de sterren kan zien. Kunststof, ook wel polycarbonaat, zorgt voor het verminderen van warmte en het felle zonlicht. Als u wilt kiezen voor het goedkoopste dan is polycarbonaat perfect voor u, ook geeft polycarbonaat meerdere opties dan helder glas. De keus is aan u.

Hoeveel kost een kunststof carport?  

Een kunststof carport varieert in prijs. De prijs is volledig afhankelijk van de grootte en de extra opties die gekozen worden. Hoe groter de kunststof carport hoe duurder het zal zijn. De prijs van een functionele basis carport begint bij € 1785,39. Voor deze prijs is de carport 506 cm bij 300 cm. Als u een grotere auto heeft is het verstandig om een grotere carport uit te kiezen. De prijs zal dan wel nog iets hoger worden.

385