KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Een afdak aan huis zorgt voor de balans tussen huis en tuin

uw-droom-overkapping-terras-bouwen.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Jouw woning is pas echt af als het huis en de tuin eruitzien zoals jij dat hebt gevisualiseerd. Is jouw huis al helemaal af? Dan is het ook fijn als je van de tuin optimaal van kan genieten. Het is zonde om jouw tuin helemaal te betegelen of vol te laten groeien met onkruid. Het is fijner als jouw tuin er aantrekkelijk uit ziet, zo zal je ook meer tijd in jouw tuin vertoeven. Om dit te realiseren hoef je niet een tuinman te zoeken of groene vingers te hebben. Er zijn veel verschillende dingen die je kan doen om jouw tuin aantrekkelijker te maken.

Een mooie tuin zonder dat je van tuinieren moet houden

Wanneer je een tuin hebt is het fijn als het er ook mooi en verzorgd uitziet. Dit kan je gemakkelijk zelf realiseren, ook al heb je geen groene vingers. Er zijn simpele aanpassingen die je kan doen in de tuin om het er gelijk al verzorgder uit te laten zien. Zo kan je het onkruid weghalen en vervangen door mooie onderhoudsvriendelijke planten of een grasmat. Een leuke tuin set of een mooie overkapping aan huis kan ook jouw tuin een nieuw leven inblazen. Wanneer je een grote tuin hebt en je graag een betere verdeling in de tuin wilt, kan een afdak aan huis de perfecte oplossing zijn.

De voordelen van een afdak aan huis

Een afdak aan huis zorgt voor een mooie overgang van het huis naar de tuin. Zo hoeft het weer niet mee te spelen in de beslissing om een leuk feestje in de tuin te geven. Je kan met een overkapping in de tuin aan huis altijd droog staan. Met een overkapping kun je ook een mooie veranda creëren. Dan heb je altijd een fijn plekje om buiten te kunnen zitten. Zo kan je zelfs met regen nog buiten barbecueën, want in de terrasoverkapping veranda aan huis zit je altijd droog. Een mooie overkapping aan huis zorgt ook voor dimensie in de tuin, zo is het niet één geheel maar komen verschillende elementen in de tuin samen. Een terrasoverkapping met veranda aan huis zorgt ervoor dat je altijd buiten kunt zijn en jouw tuin mooi aansluit bij jouw huis.

Met of zonder zon genieten in de tuin

Een afdak aan huis is ideaal als een uitbreiding van het huis, en tegelijk ook nog in verbinding zijn met de tuin. De zon kan soms een vervelende rol spelen in een overkapping aan huis. Het kan ervoor zorgen dat het erg warm wordt of dat de zon irritant in je ogen schijnt. Dit is natuurlijk niet fijn als je lekker wilt genieten van jouw mooie overkapping aan huis. De oplossing hiervoor is vrij simpel namelijk zonwering. Met aanhuis zonwering zorg je ervoor dat de zon minder krachtig door het afdak aan huis schijnt. Voor de overkapping aan huis met zonwering kun je het beste plissé zonwering gebruiken. Plissé zonwering is een gemakkelijke aanhuis zonwering om de warmte te weren. Het plissé kan mooi aangesloten worden op het afdak aan huis, zodat je het alleen hoeft te  gebruiken op het moment dat de zon schijnt. Een overkapping aan huis met zonwering zorgt ervoor dat je zonder ongemak kunt genieten.

Solundo helpt bij het realiseren van jouw droomtuin

Jouw huis en tuin in balans brengen doe je met een terrasoverkapping veranda aan huis. Het geeft je de mogelijkheid meer rust te brengen in de tuin en dat maakt jouw tuin aantrekkelijker om gebruik van te maken. Wil je graag weten wat het beste afdak aan huis voor jouw tuin is? Neem gerust contact op en kom langs bij onze showroom. Wij helpen je graag!

385