KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een carport bouwen aan huis

	carport aanbouwen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Zelf een carport aanbouwen doe je zo

Een carport aan huis bouwen kan een toegevoegde waarde zijn voor je woning. Daarnaast is je auto waarschijnlijk één van de kostbaarste bezittingen die je hebt, als het op geld aankomt. Wij kunnen ons voorstellen dat je de auto zo goed mogelijk beschermt en verzorgd tegen mogelijke schade. Een carport bouwen kan hierin een oplossing bieden. Een carport aanbouwen aan huis, biedt de nodige bescherming tegen weer en wind. Daarnaast is het ook mogelijk om de carport bouw helemaal af te sluiten en van een verwarmer te voorzien, waardoor je in de wintermaanden niet hoeft te krabben zodat je direct weg kunt rijden naar een afspraak.

Hoe kan ik het pakket samenstellen om een carport te bouwen aan huis?

Via onze website kunt u het pakket om zelf een carport te bouwen samenstellen. Er zijn een aantal verplichte wensen die je kunt aandragen zoals; de kleur, het materiaal voor het dak en de sierlijsten en de grootte van de carport bouw. Eenmaal aangegeven wat je wensen zijn, krijg je de extra opties te zien om de carport bouw uniek te maken. Geef tijdens deze stap eerst aan welke handleiding je wenst, dit zal de uiteindelijke carport bouw makkelijker maken.

De extra opties omvatten het volgende: Je kunt kiezen uit betonpoeren, verlichting, verwarmers, wanden voor aan de voorkant, zijkanten en de achterzijde. Met deze opties kunt u de carport aan huis bouwen in je eigen unieke stijl.

Wanneer je de gewenste samenstelling heeft kunnen kiezen, kun je jouw carport bestellen. Binnen een periode van zes weken tijd kun je deze bij u thuis verwachten. Tijdens dit proces houden wij je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de bestelling.

Zelf een carport aanbouwen

Een carport aanbouwen aan huis kan lastig zijn, denk je wellicht. Maar met Solundo is een carport bouwen aan huis redelijk makkelijk. Je kunt namelijk stapsgewijs de handleiding volgen om zo efficiënt mogelijk te werk te gaan en de carport aan huis te bouwen. De handleiding die je ontvangt, is volledig aangepast aan de door jou gekozen samenstelling. Mocht je vragen hebben wanneer je een carport aan huis gaat bouwen? Dan kun je deze aan ons stellen. Wij denken graag mee en helpen je tot uw vraagstuk beantwoord is.

Waarom Solundo de beste optie is voor jouw carport bouw

Solundo is de perfecte optie voor iedereen die zelf een carport wilt bouwen. Met onze jarenlange ervaring in de carportbouw en overkappingen biedt Solundo een volledig pakket bestaand uit de beste materialen. Solundo biedt ook een ruime keuze aan materialen, zoals staal, aluminium, hout en glas, zodat je het juiste materiaal kunt kiezen voor je specifieke behoeften.

Naast de kwaliteit van onze diensten en materialen biedt Solundo een uitstekende klantenservice en ondersteuning. We staan klaar om al je vragen over carport aanbouwen aan huis te beantwoorden en kunnen je helpen om het beste resultaat te bereiken.

Kortom, Solundo is een ideale keuze voor iedereen die zijn eigen carport wilt aanbouwen, met kwaliteitsmaterialen en ondersteund door een uitstekende klantenservice.

385