KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een carport polycarbonaat platen is echt een trend

carport polycarbonaat plate
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Ga voor carport polycarbonaat platen - Minder last van weersinvloeden!

Overweegt u de aanschaf van een carport? Bijvoorbeeld voor uw auto, boot of caravan? Gefeliciteerd, een goede keus. Een carport betekent namelijk bescherming voor uw voertuig tegen weersinvloeden. Nooit meer de ruiten van uw auto krabben, als het ’s nachts gevroren heeft; nee, instappen en gaan. Dat heeft natuurlijk zijn waarde.

Nu is het zo dat een carport in allerlei vormen en uitvoeringen te krijgen is, voor elk budget is er een passende carport te vinden. Wat moet de carport vooral voor u doen? Welke functionaliteit past daar het beste bij? En welke uitvoering dan?


Onze ervaring is dat wanneer mensen hun voertuig beschermd tegen weersinvloeden willen stallen, meestal voor een carport polycarbonaat platen gaan. De panelen op het dak van de aluminium constructie zijn dan van polycarbonaat gemaakt, een zeer stevige, maar ook flexibele oplossing. Daarnaast is een carport polycarbonaat platen ook nog eens goedkoper dan bijvoorbeeld de inzet van glaspanelen op de aluminium onderconstructie.

De carport staat echt ten dienste aan de functionaliteit, dus veilig en schoon parkeren van uw voertuig. Regen, sneeuw en vorst hebben geen vat op uw voertuig, ideaal onder alle weersomstandigheden. En vergis u niet: een carport polycarbonaat platen is weliswaar functioneel, maar ziet er ook nog eens gelikt uit.

De carport is volgens de laatste trends ontworpen en opgebouwd, steeds om klanten van de beste oplossing te voorzien zonder aan kwaliteit en schoonheid af te doen. De tarieven zijn scherp, maar dat is wellicht het laatste argument waarom u voor een aantrekkelijke carport zou kiezen. Laat u inspireren en bezoek ons in onze showroom!

Veelgestelde vragen over carport polycarbonaat platen

Hoe lang gaan polycarbonaat platen voor een carport mee?  

Polycarbonaat platen gaan ongeveer 20 tot en met 25 jaar mee. Polycarbonaat is zeer stevig materiaal om als dak te gebruiken. Zo kunt u voor uw carport polycarbonaat platen gebruiken om zo uw voertuig optimaal te beschermen tegen alle weersinvloeden. Na het aanschaffen van een carport met polycarbonaat platen zult u jaren weinig moeite moeten stoppen in het onderhouden van uw carport.

Kan polycarbonaat barsten?  

Polycarbonaat kan heel veel hebben en zal dus niet zomaar barsten. Het fijne van polycarbonaat platen is dat u het op maat kan zagen zonder het materiaal te beschadigen. De platen kunnen voor elke situatie op maat gemaakt worden, zodat het altijd geschikt is voor uw situatie. Polycarbonaat is een duurzaam materiaal dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden zonder dat het kapot gaat.

385