Een carport zelfbouwpakket gebruik je zo

Een carport zelf bouwen klinkt moeilijker dan het daadwerkelijk is. Maak gebruik van het Solundo zelfbouwpakket!

Een carport zelfbouwpakket al vanaf €906,-

De duurste aankopen die een individu in een leven maakt gaan vaak om een huis of een auto. Beide wil je waarschijnlijk kosten wat kost zo goed mogelijk onderhouden. Een auto dag in, dag uit blootstellen aan de elementen helpt hier niet bij. Een carport zelfbouwpakket bestellen kan hierin dé oplossing bieden. Al vanaf € 906,- kan je via Solundo je eigen zelfbouwpakket carport samenstellen. Hoe dat precies werkt, waar je uit kunt kiezen en wat de vervolgstappen zijn lees je hier. Heb je andere vragen over het onderwerp; zelf een carport bouwen? Stel ze dan gerust aan ons! We staan je graag te woord.

 

Een carport zelfbouw pakket samenstellen doe je zo

Een pakket samenstellen bij Solundo om je eigen zelfbouw carport te bouwen is een geweldige manier om je auto te beschermen tegen de Nederlandse elementen. Het proces begint met het selecteren van het type carport zelfbouw pakket dat je wenst, met opties variërend van wandmontage tot vrijstaand, evenals de materialen en kleuren die je wenst. Zodra je de beslissingen hebt samengesteld, krijg je een nauwkeurige prijsopgave. Nadat je de offerte hebt aanvaard, kun je een leveringsdatum kiezen en de bestelling plaatsen. Zodra de levering is aangekomen, kan je beginnen met de montage van het carport zelfbouwpakket. In het pakket zit een handleiding die je stap voor stap kunt volgen. Een carport zelf bouwen hoeft niet zo ingewikkeld te zijn als je wellicht denkt. Zodra de zelfbouw carport is gebouwd, is het klaar voor gebruik en beschermt het de auto tegen de elementen.

Waar kan je uit kiezen met het zelfbouw carport pakket?

Als je zelf een carport gaat bouwen, wil je ook de keuze hebben in de materialen die je graag in wilt zetten. Je kunt bij Solundo het carport zelfbouwpakket helemaal naar eigen wens samenstellen. Begin met het kiezen van de juiste kleur voor al het materiaal, kies uit; Crèmewit, Verkeerswit of een Antraciet structuur. Hiermee leg je de basis voor de specifieke materialen die je graag ziet. De vervolgkeuzes gaan over: het dak materiaal, de sierlijst en de afmetingen. Dit eenmaal samengesteld voor het carport zelfbouw pakket, dan krijg je de extra opties te zien.

Bij de extra opties is het van belang – mits je dit wenst – om de handleiding aan te vinken. Stapsgewijs leggen wij je hier uit hoe jij zelf de carport kunt bouwen. Volg je deze stappen? Dan heb je in een handomdraai het zelfbouwpakket carport door en kan je aan de slag.

Overige extra opties zijn: welke betonpoeren je wilt, de verlichting, een optionele verwarmer, voor- en zijkanten (wanden) en een eventuele zonwering. Het basispakket, zonder extra opties is al mogelijk vanaf € 906,-. Alle extra opties, kosten je ook extra. Het totale bedrag kan je aan de rechterzijde van de pagina zien. Zo sta je niet voor vervelende onverwachte kosten.

 

De levering van je carport zelfbouwpakket

Wij begrijpen dat je staat te popelen om je carport zelfbouw pakket te ontvangen zodat je zelf een carport kunt bouwen. Bij Solundo streven we naar de best mogelijke service en daarom garanderen we dat je pakket binnen 6 weken bij je thuis wordt afgeleverd. Gedurende deze periode houden wij je op de hoogte van de exacte status van het pakket. Zodra het pakket is geleverd, kan je zelf de carport bouwen om de auto te beschermen tegen de elementen. Bedankt dat je voor Solundo kiest!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..