Een glazen buitendeur geschikt voor elke woning

Wilt u graag iets veranderen aan uw woning maar u weet nog niet goed wat? Plaats een glazen buitendeur voor meer lichtinval en een verbinding met de tuin.

Wilt u graag iets veranderen aan uw woning maar u weet nog niet goed wat? Er zijn veel verschillende dingen die veranderd kunnen worden, maar niet elke verandering heeft de impact waar u naar zoekt. Soms kan het helpen om uw tuin meer met de woning te verbinden. Dit kunt u doen door meer planten binnen te plaatsen of door een overkapping te laten plaatsen, zodat u daar tussen huis en tuin in kunt zitten. Maar als dat een te grote verandering is kunt u het ook subtieler aanpakken. Dit kunt u doen door het plaatsen van een glazen buitendeur. Zo heeft u meer zicht van de tuin en meer lichtinval in de woning zonder dat u er iets bij moet bouwen.

Verrijk uw overkapping

Heeft u al een overkapping? Dan kunt u dit ook een upgrade geven. Een overkapping hebben kan namelijk heel fijn zijn. Het geeft een mooie indeling in de tuin tussen het groen en het terras. Maar toch kan het zijn dat u nog iets mist. Een overkapping op zichzelf biedt namelijk wel enige bescherming tegen het weer maar nog lang niet genoeg om ongehinderd met elke weersomstandigheid onder de overkapping te kunnen zitten. Met een kleine aanpassing kunt u ervoor zorgen dat u het hele jaar ongestoord onder de overkapping van uw tuin kan genieten. Een schuifdeur voor de overkapping buiten zorgt ervoor dat u geen last meer zal hebben van regen en kou onder de overkapping.

Een glazen buitendeur gaat jaren mee

Een glazen buitendeur zorgt ervoor dat u niet het uitzicht mist wanneer u er voor kiest de overkapping af te sluiten. Zo kunt u wel nog uw fijne tuin inkijken terwijl u tegelijkertijd ook beschermd bent voor hinder die regen en wind met zich mee kan brengen. Dit is erg fijn niet alleen voor nu maar voor de jaren die nog gaan komen. Een schuifdeur voor buiten gaat namelijk niet snel kapot. Een schuifdeur voor de overkapping buiten is gemaakt van gehard veiligheidsglas. Dit zal ervoor zorgen dat het glas van de schuifdeur buiten niet snel kapot zal gaan. U investeert dus niet in het komende jaar maar ook op de komende jaren die nog gaan komen.

Glazen buitendeur geschikt voor verschillende plekken

Dit is erg fijn, maar wanneer u geen behoefte heeft aan een overkapping en u heeft ook geen overkapping dan heeft dit geen invloed op u. Wel kunt u profiteren van het mooie design van de schuifdeur voor buiten en dit gebruiken als deur naar de achtertuin. Zo kunt u vanuit de woonkamer uitkijken op de tuin. Op deze manier bent u ondanks dat u geen overkapping heeft toch verbonden met de tuin terwijl u binnen zit. De schuifdeur voor de tuin kunt u namelijk volledig laten aansluiten op uw behoefte. U kunt zelf de juiste afmetingen voor het glas van de schuifdeur buiten uitkiezen. Of dit nou moet aansluiten op een overkapping of uw woning zelf, dat maakt niet uit.

Maak uw glazen buitendeur perfect samen met Solundo

Naast de afmetingen kunt u de glazen buitendeur nog beter personaliseren door ook de kleur te kiezen met eventuele extra’s erbij. De kleuren waaruit gekozen kunnen worden zijn; steel look matzwart, crèmewit, antraciet en verkeerswit. Tegenwoordig wordt er veel voor antraciet of matzwart gekozen, omdat dit een moderne uitstraling geeft en erg in trend is zoals de steel look deuren op het moment. De extra’s die de glazenwand helemaal af kunnen maken zijn accessoires als deurgrepen, borstelprofielen, zijgeleiding en meenemers. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat de schuifdeur voor de tuin optimaal werkt en past bij de stijl van uw woning. Het zou zonde zijn als u er over een paar jaar alweer op uitgekeken bent, dus zorg dat het goed aansluit bij de rest van uw woning.

Weet u nog niet welke opties voor de glazen buitendeur het beste zijn voor uw situatie? Neem gerust contact met ons op! Wij helpen u graag om uw droomwoning te realiseren.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken
Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..