Een kleine overkapping aan huis schept harmonie

Kies de juiste maat voor uw overkapping en zorg voor de balans tussen woning en tuin. 

Het is belangrijk u thuis te voelen in uw eigen huis. Over de jaren kunt uw smaak veranderen en de leefruimte die u nodig heeft. Dit betekent niet gelijk dat wanneer die smaak verandert u ook moet verhuizen of uw hele huis op z’n kop moet zetten. Door een paar kleine aanpassingen in en om het huis heen te doen kunt u gemakkelijk uw huidige huis weer als nieuw laten aanvoelen. Zo is het niet nodig om drastische veranderingen te doen om weer optimaal te kunnen genieten in uw eigen woning, dit geldt voor het huis en de tuin.

Hoe kunt u het hele jaar door genieten van de tuin?

Uw tuin is iets waar u het hele jaar van wilt kunnen genieten. Om dit te kunnen realiseren zijn er verschillende dingen die u kunt doen. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw tuin het hele jaar door er mooi bij staat door de juiste planten uit te kiezen. Ook zou u een leuke tuinset kunnen uitkiezen of lampjes neerzetten en ophangen om zelfs uw tuin in het donker gezellig te maken. Een leuke toevoeging waarmee u uw tuin nieuw leven kan inblazen en ook uw tuin het hele jaar aantrekkelijk maakt is met een overkapping. Een overkapping kunt u zelf ontwerpen en aankleden en het zorgt ervoor dat u in elke weersomstandigheid naar buiten kunt.

Maak de overkapping passend

Een overkapping kan in verschillende maten. Een kleine overkapping aan huis is daarom zo gek nog niet. Een overkapping aan uw woning kunt u zelf samenstellen naar eigen wens. De grootte van de overkapping is één van de onderdelen die u zelf kunt bepalen. De maten gaan van 306 cm breedte tot 1206 cm en van 200 cm diep tot 350 cm diep. Een kleine overkapping aan huis is dus prima te realiseren. Om extra te kunnen profiteren van een overkapping, kunt u er voor kiezen om glazen wanden eromheen te doen. Een overkapping met glas aan huis zorgt ervoor dat de wind en regen niet onder de overkapping door komen. Het weer zal geen rol meer spelen om te kunnen genieten van uw tuin.

Klein of groot een overkapping aan de woning schept harmonie

Bang dat een kleine overkapping aan huis niet mooi gaat zijn? Overkappingen voegen altijd iets extra’s toe aan uw tuin. Het geeft een mooie overgang van de woning naar de tuin, dit zorgt voor balans. Door de overkapping aan de woning leuk in te richten creëert u een speciaal plekje. Als de overkapping niet heel groot is betekent het niet dat u het niet leuk kunt inrichten. Door bijvoorbeeld hangplanten op te hangen of een spiegel op te hangen creëert u sfeer zonder dat de ruimte er kleiner door gaat lijken.

Overkapping voor een tussenwoning

Heeft u een tussenwoning, maar wilt u er toch nog wat extra moois van maken? Een overkapping glas aan huis geeft net de kers op de taart waar u naar zoekt. Een overkapping hoeft helemaal niet extreem duur te zijn. U kunt zelf de overkapping aan de tussenwoning uitkiezen. Op deze manier kunt u het zo duur of goedkoop maken als u zelf wilt. Een overkapping met glas aan huis geeft u het comfort geen last te hebben van regen of wind die naar binnen komen, dit kunt u ook simpel houden met een kleine overkapping aan huis.

Solundo helpt bij het realiseren van uw droomwoning

Een overkapping kan ervoor zorgen dat u vernieuwing aan uw woning kan geven. De overkapping kunt u mooi laten aansluiten en zorgt ervoor dat u het hele jaar van de tuin kan genieten. Wilt u meer informatie over de verschillende opties die komen kijken bij het aanschaffen van een overkapping? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Wij helpen u graag om van uw woning een droomwoning te maken!

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een kleine overkapping

Wat kost een kleine overkapping?

Een kleine overkapping kost €882,27. De kleinste overkapping die u bij Solundo kunt bestellen is een overkapping van 306 cm x 200 cm. Dit is niet alleen de kleinste overkapping maar tegelijkertijd ook de goedkoopste. Wilt u toch uw kleine overkapping wat luxer maken? Dan zijn er nog genoeg extra’s die u kunt toevoegen om uw overkapping naar wens in te richten.

Kan een overkapping in een kleine tuin?

Een overkapping kan bijna in elke tuin. De kleinste overkapping is 306 cm x 200 cm als uw tuin groter dan 12 m2 zou de overkapping al gemakkelijk moeten passen. De overkapping mag namelijk in het algemeen niet groter zijn dan 50% van het tuin oppervlak. Meet uw tuin goed op en bekijk of uw tuin geschikt is voor een kleine overkapping!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Loading..