KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een serre bouwen voor welke prijs? Zelf een serre bouwen kan zonder onverwachte kosten

grote serre bouwen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Mis je nog een plekje voor jezelf in jouw woning? Langzaam groei je steeds meer in jouw woning maar dit kan er ook voor zorgen dat jouw woning te klein gaat voelen. Wanneer dit het geval is betekent het niet dat je gelijk naar nieuwe woningen moet kijken. Er is nog heel veel wat je kan doen om jouw woning groter te laten voelen. Op deze manier hoef je niet gelijk een grote uitgaven te doen maar kan je door middel van kleine aanpassingen geld besparen zo kan je nog langer van je eigen woning genieten. Maar hoe doe je dit precies?

Bouw zelf een serre

Een manier waarop je geld kan besparen aan het vernieuwen van jouw woning is door het zelf te doen. Door zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw woning haal je ook meer voldoening uit de projecten die je hebt gedaan. Er zijn verschillende dingen die je kan doen om jouw woonruimte te vergroten, maar niet alles kan je zelf. Een uitbouw helemaal zelf regelen is best lastig, maar iets wat in de buurt komt van een uitbouw is een serre. Een serre kan je wel makkelijker zelf bouwen en dit hoeft zeker niet al te duur te zijn.

Een serre bouwen is niet duur

Een serre aanbouwen voor welke prijs? Een klassieke serre bouwen hoeft helemaal niet super duur te zijn. Je kan een serre aanbouwen qua prijs zo goedkoop of duur mogelijk maken als je zelf wilt. Wanneer je de serre helemaal van top tot teen zelf wilt ontwerpen en zelf alle onderdelen wilt maken en vinden, kan het je veel tijd kosten. En je weet wat ze zeggen “tijd kost geld”. Het kan veel tijd kosten, omdat je wel het een en ander nodig hebt om een grote serre te bouwen. Zo moet je zelf op zoek gaan naar de juiste materialen en deze ook in de juiste afmetingen zagen. Dit kan ingewikkeld zijn en ook zomaar een stuk prijziger uitpakken dan je had verwacht. Wil je zeker zijn van de kosten en er niet te veel over na hoeven denken en tijd aan moeten besteden? Een serre bouwen met een prijs die al vaststaat kan gemakkelijk wanneer je kiest voor een serre bouwpakket.

Wat krijg je voor de prijs van het serre bouwpakket?

Een serre bouwen prijs inclusief alle onderdelen en verzending is mogelijk wanneer je een klassieke serre gaat bouwen met het bouwpakket van Solundo. In dit bouwpakket vind je alle onderdelen die voor de serre aanbouwen prijs zijn inbegrepen. Op deze manier zul je geen onverwachte hoge kosten krijgen. In het bouwpakket zitten alle onderdelen inclusief de kleine schroefjes die je nodig hebt om de serre in elkaar te zetten. Ook zit er een duidelijke handleiding bij waarin stapsgewijs wordt aangegeven hoe je de klassieke serre kan bouwen. In de handleiding wordt ook een aantal dingen aangegeven die je moet doen voor de veiligheid. Van deze spullen wordt verwacht dat je het zelf al in huis hebt zoals een veiligheidsbril, helm, handschoenen en stevige schoenen. Een ander belangrijk onderdeel van het in elkaar zetten van de serre is het gereedschap die je nodig hebt zoals een boor, schroevendraaier en een zaag wanneer dit van toepassing is. Het gereedschap staat allemaal duidelijk aangegeven in de handleiding, zo kom je niks onverwachts tegen tijdens het bouwen van de serre.  

Solundo helpt met het bouwen van de serre

Weet je nog niet zeker of het jou wel lukt om een serre zelf in elkaar te zetten? Een bouwpakket om een grote serre te bouwen zal jou helpen overzicht te behouden in het bouwproces. Met de makkelijke handleiding van Solundo is voor je het weet jouw serre geplaatst in de tuin. Weet je nog niet precies welke serre geschikt is voor jou? Of wil je graag meer informatie over het plaatsen van de overkapping? Wij helpen graag dus neem gerust contact met ons op en kom langs bij onze showroom. Wij zullen jou zo goed mogelijk helpen om jouw droomtuin te realiseren.

385