KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Een zwarte deur met glas past perfect bij jouw woonstijl

hm_vd_kolk_nunspeet_web_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een binnendeur zwart met glas heeft een stoere uitstraling en maakt de kamer ruimtelijker. Dit zijn redenen waarom veel mensen nu kiezen voor een zwarte deur met glas. Het is geen massief blok waar je tegenaan kijkt. Je kan door de deur heen kijken, het natuurlijke licht vanuit de gang wordt hierdoor niet geblokkeerd. Een zwarte binnendeur met matglas wordt gebruikt om toch die afsluiting tussen twee ruimtes te behouden. Het nadeel van een zwarte binnendeur met matglas is dat het juist het ruimtelijke effect verminderd in tegenstelling met een binnendeur zwart met helder glas. Om een mooi geheel te creëren kan de zwarte binnendeur met matglas of de zwarte binnendeur met normaal glas gecombineerd worden met een bijpassende schuifdeur naar de tuin. Ook kan er nog worden gekozen voor een zwarte deur met glas voor een overkapping. Zo trek je de woonstijl door vanuit het huis naar de tuin.

Een binnendeur zwart met glas maakt de kamer ruimtelijker. Zwart is een neutrale kleur die met veel verschillende elementen en kleuren te combineren is. De stalen look geeft een stoer randje aan de deur, maar kan ook juist een moderne en strakke uitstraling hebben. De uitstraling die de deur geeft is totaal afhankelijk van het interieur eromheen. Wanneer in het interieur modern is en veel met de kleuren zwart en wit wordt gespeeld, zal de zwarte deur met glas ook modern overkomen. Wordt er veel met hout gewerkt en andere staal soorten? Dan kan de deur juist veel robuuster overkomen. Een mooie samenhang ontstaat door dezelfde woonstijl overal in en rondom de woning te gebruiken. Creëer zo de balans voor jouw huis.  

Ontspannen met een glazen schuifdeur voor de overkapping

Een overkapping geeft veel voordelen. Hou jij van yoga? In je huis een goed rustgevend plekje vinden om yoga te doen kan best lastig zijn. Met een overkapping creëer je meer ruimte en een plek om tot rust te komen. Door middel van een overkapping kan je het hele jaar in de tuin zijn. Met de overkapping zit je droog in de tuin zonder hinder van slecht weer. Toch kan je met een normale overkapping nog last hebben van regen die naar binnen waait. Om ervoor te zorgen dat je niet afhankelijk bent van de weersomstandigheden kun je glazen wanden en een zwarte deur met glas plaatsen. Een glazen schuifdeur voor een overkapping geeft een afsluiting tegen wind en regen. Door glazen wanden te plaatsen hoef je niet bang te zijn dat je te veel wordt afgesloten van de tuin, wat het geval kan zijn als je de overkapping met aluminium of hout afsluit. Met een glazenschuifdeur ben je nog even veel verbonden met je tuin als zonder glazenwand.

Wanneer je yoga wilt doen kan je dus altijd in de overkapping terecht. Om yogaoefeningen te kunnen doen heb je ruimte nodig om vrij te kunnen bewegen. Als je met meerder mensen woont is het soms lastig om die ruimte en rust te vinden. Een overkapping met schuifdeur in het zwart met glas geeft die ruimte en rust die je in jouw woning misschien niet altijd hebt. Stel het regent buiten en binnen heb je geen plek, dan is een overkapping de oplossing. Je kan daar droog en met genoeg ruimte in bewegen. Ben jij iemand die voor de ontspanning of tijdens de yoga graag naar regen luistert? Het geluid van de regen die tikt op de overkapping kan dan voor extra ontspanning zorgen. Een opname van regen is hierdoor niet meer nodig. Zo kan jij met een zwarte deur met glas een plek van ruimte en rust creëren.

Weet je nog niet goed wat voor jou van toepassing is? Voor advies kunt u contact met ons opnemen en kom langs in onze showroom.

385