Het bouwen van een overkapping kan via Solundo!

Het bouwen van een overkapping hoeft geen moeilijke opgave te zijn. Wij helpen u een beetje op weg met onze handleiding. Stel nu uw pakket samen en begin met het bouwen van uw overkapping!

Hoe pak ik het bouwen van een overkapping aan?

Nederland is voor het overgrote deel van het jaar regenachtig en vies, op de paar weken in de zomer en lente na. Toch zijn we van nature buitenmensen en willen we zo lang mogelijk van de natuur kunnen genieten. Een terras is daarbij heerlijk, maar helaas zit je dan niet droog wanneer het een beetje regent of uit de wind wanneer het waait. Het bouwen van een overkapping kan hierin de oplossing voor u zijn. Zo kunt u heerlijk buiten blijven met uw vrienden of familie, terwijl het bijvoorbeeld een klein beetje miezert. En het zelf bouwen van een veranda hoeft geen lastige opgave te zijn. We leggen graag aan u uit hoe het in zijn werk gaat, wat de voordelen zijn en waarom onze klanten voor onze producten kiezen wanneer zij aan het bouwen van de overkapping beginnen.

 

Hoe kan ik het bouwen van een veranda zelf aanpakken?

Om langer en wat vaker buiten te kunnen zitten wilt u het bouwen van de veranda in gang zetten. Het begint bij het samenstellen van het gewenste bouwpakket. In dit bouwpakket voor het bouwen van een overkapping, dient u eerst een keuze te maken uit een aantal vereisten. Het gaat hierbij om het type sierlijst, het materiaal voor het dak, de gewenste kleur en de uiteindelijke grootte van de overkapping. Dit is de basis voor de uiteindelijke overkapping.

Eenmaal een keuze kunnen maken uit de basismaterialen? Dan kunt u overgaan tot de extra opties. Hiermee kunt u uw overkapping eigen maken, zodat het bijvoorbeeld goed manchet met uw huis of tuinhuis. Bij de extra opties kunt u een keuze maken uit bijvoorbeeld de juiste verlichting, een eventuele verwarming, de zijwanden of bijvoorbeeld de staanders. Het mooie? U kunt uw samenstelling ook opslaan voor later. Wanneer u er bijvoorbeeld nog niet over uit bent. Bent u wel al tevreden met uw keuze voor het bouwen van de veranda? Dan kunt u overgaan tot het bestellen.
P.s. wij adviseren u om een handleiding te bestellen bij uw pakket.  

Wij rekenen zes weken tijd van het plaatsen van de bestelling tot het bezorgen van uw pakket tot aan de voordeur. Het neemt even voordat wij uw pakket hebben samengesteld en de bezorging wordt opgepakt door een derde partij. Wij hebben geen invloed op hun schema. Tijdens dit proces houden wij u echter op de hoogte van alle ontwikkelingen tot aan de bezorging zelf. Na de bezorging kunt u aan het bouwen van een veranda beginnen.

Als u de handleiding voor uw pakket heeft besteld, dan is de installatie redelijk makkelijk. Elke doe-het-zelver kan hiermee aan het bouwen van de overkapping beginnen. Stapsgewijs leggen we u hier uit hoe het werkt, welk gereedschap u nodig heeft en wat u precies dient te doen. Heeft u echter nog moeite met het bouwen van een overkapping? Dan kunt u kosteloos contact met ons opnemen, we helpen u graag verder op weg.

Waarom klanten voor Solundo kiezen?

Onze vorige klanten kiezen voor Solundo als leverancier van materialen voor de bouw van hun eigen terrasoverkapping vanwege onze uitzonderlijke service, gedrevenheid en flexibiliteit. We voorzagen hen van materialen van de hoogste kwaliteit en boden advies en begeleiding bij elke stap van het proces. Ons team was beschikbaar om vragen te beantwoorden, productupdates te geven en hen te helpen de best geïnformeerde beslissingen te nemen. We toonden ook een sterke betrokkenheid bij het vinden van de meest kosteneffectieve oplossing voor hen, en dankzij onze flexibiliteit konden ze hun bestelling aanpassen aan hun specifieke behoeften. Uiteindelijk was ons doel hun tevredenheid te garanderen, en onze klanten zijn blij met de resultaten. Voor meer, verwijzen wij u graag naar de reviews op ons Google profiel.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..