KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Industriele deur binnen en buiten maakt de woning een geheel

hm_zoet_elburg_web_02.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een industriele deur zou een mooie toevoeging kunnen zijn als je iets nieuws wilt met jouw overkapping. Een industriele deur met de bijpassende glazen wanden zorgt ervoor dat jouw overkapping helemaal wordt afgesloten. Dit brengt nieuwe mogelijkheden met zich mee. Een leuke hobby wat je zou kunnen oppakken met deze verandering is een eigen moestuintje onderhouden. Vogels kunnen, doordat het moestuintje onder de afgesloten overkapping staat, niet de zaden uit de aarde pikken. Ook zullen de planten geen last hebben van de vorst in de winter. Een ander leuk voordeel van het hebben van een moestuintje is het kunnen oogsten van je eigen gegroeide kruiden en tomaatjes zonder dat je door de regen de tuin in moet.

Een moestuintje kan je natuurlijk ook maken in een speciale tuinkas. Meestal wordt een tuinkas snel vies en ziet het er niet zo mooi meer uit na een paar weken. Daarnaast kan je het probleem krijgen dat je door de harde regen moet lopen wanneer je aan het koken bent om bijvoorbeeld basilicum te pakken. Regen is niet altijd fijn en zeker niet als je erdoorheen moet terwijl het niet nodig is. Een industriele schuifdeur zwart geeft daarom de ideale mogelijkheid om beter beschut te zitten voor wind en regen. Daarnaast kan je een moestuintje naast je huis maken, waardoor je nooit door de regen heen hoeft om ingrediënten te pakken uit de moestuin.

Trendy industriele deuren

Industriele deuren zijn niet alleen praktisch maar ook erg trendy op het moment. Velen hebben een industriele binnendeur in de woonkamer. Niet alleen een industriele binnendeur is populair maar een industriele schuifdeur zie je ook steeds meer. Het contrast tussen zwart en glas geeft een stoer en strak effect. Woonkamers afsluiten door middel van een deur is iets wat al jaren wordt gedaan. De laatste jaren wordt er meer en meer gekozen voor een glazen deur in plaats van een massieve houten deur. Door gebruik te maken van een glazen deur maak je de kamer ruimtelijker. Het mooie aan de binnendeur industrieel zwart is dat je het met elke woonstijl kan combineren. De deur zelf is neutraal, waardoor het gezien kan worden als modern, landelijk, strak of robuust. De manier waarop jouw huis is ingericht zal hetzelfde zijn als wat de industriele binnendeur uitstraalt. Heb je een landelijke inrichting in de woning?  Dan zal de deur ook een landelijke uitstraling hebben door het zwarte staal. Is de woning heel modern ingericht met zwart en wit? Dan zal de deur ook een moderne uitstraling hebben door de strakke zwarte lijnen.

Industriele deur voor de overkapping

Als je binnenin de woning een industriele deur hebt dan is het mooi om dat ook voor buiten te doen. Wanneer je een overkapping hebt kan je een industriele deur laten plaatsen in combinatie met glazen wanden. Op deze manier heb je dezelfde stijl binnen en buiten. De deur en glazen wanden zijn niet alleen erg mooi, het is ook nog eens super handig als het slecht weer is. Een overkapping zonder wanden en deuren brengt het risico met zich mee dat wanneer het regent, de regen toch onder de overkapping waait. In dat geval heb je weinig profijt van de overkapping. De hinder van het weer is namelijk nog steeds aanwezig. Met de industriële schuifdeur zorg je dat deze hinder verdwijnt. Niet alleen verdwijnt de hinder maar het geeft ook een mooie samenhang van huis en tuin. De woonstijl is zo niet alleen in de woning te zien maar ook in de tuin.  

Wil je meer informatie over een industriele deur of over een overkapping? Maak een afspraak en laat je adviseren in onze showroom. Wij proberen je dan zo goed mogelijk te helpen.

385