KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Kies uw parkeerplek met een carport van aluminium vrijstaand

carport aluminium vrijstaand
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een carport in uw tuin maar het past niet aan huis? Dat is geen probleem een carport van aluminium vrijstaand is ook een optie. Als u een mooie grote tuin om uw huis heen heeft, dan kan het zijn dat een auto direct naast het huis een doorn in het oog is. Een vrijstaande carport van aluminium zorgt ervoor dat u uw auto beschermd kan parkeren op de plek in uw tuin of oprit waar u graag wilt. Dit geeft u de vrijheid om uw tuin naar eigen wens in te richten. Wilt u de carport vrijstaand van aluminium helemaal aan de zijkant van de tuin of juist precies in het midden? Waar u de carport ook wilt de locatie is geen probleem een vrijstaande aluminium carport geeft u de vrijheid in die keuze.

Een duurzame carport 

Een carport van aluminium vrijstaand is stevig en zal uw auto goed beschermen tegen het weer. Het aluminium heeft een hoogwaardige robuuste coating, zodat het extra lang meegaat. De vrijstaande aluminium carport heeft hierdoor bijna geen onderhoud nodig. Het enige onderhoud wat nodig is, om de mooie uitstraling te behouden, is zo nu en dan een schoonmaak beurt. Een aluminium carport vrijstaand heeft door het aluminium een moderne strakke uitstraling en het is zonde om die uitstraling te laten vervagen, omdat de carport niet schoon is. Een carport vrijstaand van aluminium is dus door het stevige materiaal opgewassen tegen weer en wind.

Om er zeker van te zijn dat uw auto goed wordt beschermd met de vrijstaande carport van aluminium raden wij een dak van polycarbonaat aan. Polycarbonaat zorgt ervoor dat het zonlicht minder fel naar binnen schijnt. Er zijn verschillende soorten polycarbonaat voor de aluminium carport vrijstaand. De keuze is ligt aan de hoeveelheid zon die erdoorheen kan komen. Het heldere polycarbonaat is 66% lichtdoorlatend, Opaal laat nog minder zonlicht door namelijk 54% en als laatst is de versie IQ relax. De IQ relax laat niet alleen minder licht door, het zorgt er ook voor, door middel van een speciale toplaag, dat een deel van de warmte wordt tegengehouden. Het tegenhouden van de warmte van de zon in de aluminium carport vrijstaand kan ideaal zijn op een warme zomerdag. Het is nu aan u om zelf te bepalen waar u uw auto beschermd wilt parkeren in een carport van aluminium vrijstaand.

Veelgestelde vragen over een carport aluminium vrijstaand

Is aluminium het beste materiaal voor een carport vrijstaand?  

Aluminium is een duurzaam, stevig en licht materiaal wat het ideaal maakt voor een carport vrijstaand. Omdat aluminium vrij licht is in vergelijking met andere materialen zoals hout of staal is dit gemakkelijk te monteren. Niet alleen is de montage gemakkelijk aluminium is onderhoudsarm wat ervoor zorgt dat u na de montage verder niet veel omkijk meer heeft naar de carport aluminium vrijstaand.

Wat kost een carport aluminium vrijstaand?  

Een carport aluminium vrijstaand kunt u al bestellen vanaf € 1571,83. Echter varieert de prijs redelijk wanneer de grootte veranderd of er extra’s bij de carport worden uitgekozen. Wilt u een carport aluminium vrijstaand bestellen met een bepaald budget? Met behulp van de configurator op de carport webpagina kunt u gemakkelijk verschillende onderdelen aanpassen zodat de overkapping bij uw budget past.

385