KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Steel look deur ook voor buiten als moderne schuifdeur

glazen_schuifwanden_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een steel look deur is niet meer weg te denken uit het hedendaagse interieur. Het is een echte eyecatcher, de strakke zwarte lijnen in combinatie met het glas geeft de deur een moderne uitstraling. Heb jij een interieurstijl dat robuuster is? Dan kan de steel look deur ook goed daarop aansluiten. Zwart met glas is namelijk erg neutraal waardoor het bij elke woonstijl past.

Een ander voordeel van een steel look deur is dat het bij iedereen uniek staat, je hoeft dus niet bang te zijn dat, omdat de deur zo populair is, op het moment ieder huis er hetzelfde uitziet. Aangezien de deur zich aanpast aan jouw interieur zal de deur bij niemand exact hetzelfde staan. Dit maakt de deur overigens ook tijdloos. De deur is niet alleen voor nu trendy maar zal voor een lange tijd goed passen in jouw woning. Wil jij graag jouw woning een nieuwe uitstraling geven? Dan zorgt een steel look deur voor de vernieuwing die jij nodig hebt.

Moderne schuifdeur steel look voor de overkapping

Een steel look deur is niet alleen binnen erg mooi maar kan van jouw woning één geheel maken in combinatie met een schuifdeur steel look. Steel look schuifdeuren kan je plaatsen als steel look buitendeur maar ook als schuifdeur voor jouw overkapping. Heb je al een overkapping? Dan kan je doormiddel van schuifdeuren staal look de overkapping mooi afsluiten. Door de overkapping af te sluiten zorg je ervoor dat er geen regen of wind jou verstoord wanneer je in de tuin wilt zitten. Om de deuren zo goed mogelijk aan te laten sluiten voor de overkapping en jouw wensen zijn er verschillende opties beschikbaar.

Stap 1

De eerste stap is het bepalen van de rail lengte. Hoe langer de rail hoe meer deuren erin zitten. Zorg dat je de overkapping goed opmeet zodat je precies weet welke optie voor jou van toepassing is voor de schuifdeuren met staal look.

Stap 2

De tweede stap is de breedte van de glazen deuren kiezen. De keuze is 82 of 98 cm breed. Hiermee kan je bepalen hoe breed je de panelen wilt voor de steel look buitendeur.

Stap 3

De derde stap is de kleur van de rail kiezen. Om de moderne look te creëren van schuifdeuren van staal moet je de steel look mat zwart kleur kiezen. Heb je witte kozijnen of een witte overkapping en wil je liever dat de schuifdeuren die kleur matchen? Dan is er ook de keus voor verkeerswit of crème wit.

Stap 4

De laatste stap is het kiezen van de juiste inbouwhoogte. Heb je gekozen voor 98 cm brede deuren? Dan kan je kiezen tussen een inbouwhoogte van 197 cm tot en met een inbouwhoogte van 272 cm voor de schuifdeur steel look. Heb je gekozen voor een deurbreedte van 82 cm? Dan is de keuze van inbouwhoogte beperkter. Deze inbouwhoogte gaat van 197 cm tot en met 242 cm.

Als je alles goed opmeet kan je de perfecte opties voor jouw overkapping uitkiezen. Voor je het weet kan je de ideale schuifdeuren staal look plaatsen. Vang twee vliegen in één klap door gelijk glazen schuifdeuren staal te kiezen wanneer je nog geen overkapping hebt maar wel wilt laten plaatsen. Wil je toch nog iets toevoegen aan de deuren dan kan dat met verschillende extra’s. Zo zouden er deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen aan de schuifdeuren toegevoegd kunnen worden. Met behulp van de accessoires voor de steel look deur creëer je een woning die helemaal afgestyled is.

Zijn de verschillende opties overweldigend en weet je niet wat je precies nodig hebt? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren in de showroom.

385