KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Tuin en woning nieuw leven inblazen met steellook tuindeuren

steellook tuindeuren Gartenhaus Glastür
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Ben je uitgekeken op jouw tuinhuis en tuin? Met een steellook tuindeur in het tuinhuis kun je een nieuwe uitstraling creëren. Heb je een zwart tuinhuis? Dan kun je dit mooi met een stalen deur voor het tuinhuis combineren. Een deur kan namelijk altijd vervangen worden om jouw tuinhuis te hernieuwen. Niet alleen door het vervangen van de deur vernieuw je het tuinhuis. Je kunt ook met leuke accessoires het tuinhuis opleuken. Een blauweregen kan een mooie toevoeging zijn naast de stalen deuren voor het tuinhuis. De blauweregen geeft kleur in de zomer en in de winter kun je lampjes hangen in de takken van de blauweregen. Zo is jouw tuinhuis het hele jaar door gezellig. Met steellook tuindeuren kun je een nieuw leven inblazen voor jouw tuinhuis en met een leuke plant zoals de blauweregen zal jouw tuinhuis nooit een doorn in het oog zijn. Maak jouw tuin perfect met wat kleine toevoegingen.

De voordelen van aluminium glazen deuren

Steellook tuindeuren geven een mooi strak effect voor de tuin en het huis, maar ook voor je tuinhuis. De deuren zijn zoals de naam al zegt een stalenlook en is dus niet echt van staal. De deuren zijn van aluminium. Aluminium is een materiaal dat duurzaam is en tegen alle weersomstandigheden is opgewassen. Dit maakt het materiaal erg onderhoudsvriendelijk. Niet alleen is aluminium erg duurzaam het is ook voordeliger. Het aluminium geeft het effect van echte zwarte stalen deuren zonder het prijskaartje wat daarbij komt kijken. Ook is aluminium een stuk minder zwaar, wat monteren een stuk gemakkelijker maakt. Om de steellook tuindeuren te creëren kun je kiezen voor de glazen deur voor het tuinhuis in de kleur matzwart. Deze stalen deuren voor een tuinhuis of tuindeur geven een moderne uitstraling aan uw woning en tuin. Met de steellook tuindeuren vernieuw je de woning en tuin. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden van de steellook tuindeuren? Kom gerust langs in onze showroom en laat je adviseren.

385