Weg met een winterdip ga een serre bouwen!

Ga de winterdip tegen door zelf aan de slag te gaan in jouw tuin. Een serre bouwen kan je gemakkelijk zelf en zorgt ervoor dat je de komende jaren in de tuin kan genieten. Voorkom zo een winterdip. 

Weg met die winterdip ga een serre bouwen!

Heb je wel eens last van een winterdip wanneer de bladeren weer van de bomen vallen? In die tijd van het jaar kan het droevig ogen buiten. Hierdoor zal je misschien jezelf betrappen dat je vaker binnen zit. Ook kan je het idee hebben dat jouw tuin omgetoverd is tot een verzamelplaats voor bladeren. Slecht weer betekent helemaal niet dat je minder leuke dingen kan doen in je vrije tijd. Je kan juist in dit weer je nuttig maken met andere bezigheden. 

Haal jezelf uit een winterdip

Ondanks slecht weer kan je jouw woning nog steeds een gezellige knusse plek maken. Dit kan door kaarsjes aan te steken of een openhaard te laten plaatsen. Maar je kan ook de gezelligheid naar buiten brengen door zelf aan de slag te gaan. Voorkom je winterdip door te genieten van het buiten zijn en zelf aan de slag te gaan met het verbeteren van jouw woning. Zelf een gezellige knusse plek in jouw tuin creëren kan je bijvoorbeeld doen door middel van een eigen serre bouwen. Zo hoef je niet binnen opgesloten te zitten maar kan je van de tuin genieten.

Een serre bouwen is niet moeilijk

Een serre bouwen kan op verschillende manieren. Als je handig bent kan je zelf hout gaan halen bij de bouwmarkt en aan de slag gaan. Dit is wel lastig en zeker als het gaat om een serre. Om een serre te bouwen heb je ook glazen platen nodig. Om een installatie zelf te maken waarin deze glazen wanden makkelijk open en dicht kunnen is niet zo 1,2,3 gedaan. Een makkelijkere oplossing hiervoor is een tuinserre bouwen met behulp van een bouwpakket. Bij dit bouwpakket krijg je alle onderdelen om een eigen serre te bouwen.

Waar wil je de serre bouwen?

Als je een serre gaat bouwen kan je zelf kiezen waar in de tuin je de serre wilt plaatsen. Dit kan aan huis, vrijstaand in de tuin, aan het balkon of als dakterras. Het klinkt misschien raar een serre bouwen op een balkon, maar het is zeker mogelijk. Door een serre te bouwen op het balkon heb je geen last van regen dat naar binnen waait of een koude wind die jouw rust verstoord. De glazen wanden van de serre zorgen ervoor dat slecht weer buitengehouden wordt. Hetzelfde geldt voor een dakterras. Een serre bouwen op een dakterras kan wanneer het dak stevig genoeg is. Een serre bouwen op een dakterras zorgt ervoor dat je altijd een plekje buiten hebt waar je overdekt kan zitten. De koude wind zal er nooit meer voor zorgen dat jij niet buiten op het dakterras kan zitten. De serre beschermt je tegen weer en wind.

Hoe bouw je een serre?

Met het bouwpakket van Solundo kan je gemakkelijk serres bouwen. Bij dit bouwpakket krijg je niet alleen de juiste onderdelen maar ook een eenvoudige handleiding. In die handleiding wordt stapsgewijs duidelijk gemaakt hoe je de tuinserre moet bouwen. In de handleiding staat wat je nodig hebt om alles zo veilig mogelijk in elkaar te kunnen zetten. Alle onderdelen worden benoemd in de handleiding zo kan je ook nakijken of er iets mist. Wanneer je alle voorbereiding goed hebt gedaan kan je door middel van de duidelijke afbeeldingen en instructies stapsgewijs de serres bouwen.

Ik wil een serre bouwen wat nu?

Wil je graag jouw woning vernieuwen met een serre? Dat kan. Solundo biedt verschillende serres aan om zelf te bouwen. Een eigen serre bouwen is op deze manier helemaal niet lastig. Neem een kijkje op de website en stel jouw perfecte serre samen. Weet je niet precies wat je nodig hebt voor een serre bouwen op een balkon, dakterras of in de tuin? Neem gerust contact met ons op en kom langs in onze showroom. Wij helpen je graag met persoonlijk advies.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..