Zelf een overkapping aan huis aanbouwen?

Een overkapping aan uw huis bouwen, met uw eigen twee handen. Het kan met behulp van Solundo. Lees hier hoe precies.

Zelf een overkapping aanbouwen doet u zo  

Bent u van plan zelf een overkapping aan huis te bouwen? Daar geven wij u geen ongelijk in. Een overkapping bouwen is een ideale manier om ten alle tijden te kunnen genieten van uw tuin en creëert ook nog eens extra ruimte aan uw huis. Natuurlijk wilt u wel weten hoe u een overkapping bouwen kan aanpakken. In dit blog hopen we alle vragen te beantwoorden, zodat u binnenkort kunt gaan genieten van uw eigen overkapping.  

 

De voordelen van het bouwen van een overkapping  

Waarom zou u überhaupt een overkapping aan huis bouwen? Een overkapping biedt vele voordelen. Zo kunt u uw woonkamer letterlijk uitbreiden met een extra kamer. Ideaal voor als u ruimte mist in uw huis. Daarnaast kunt u na het bouwen van uw overkapping - in elk seizoen - extra genieten van uw tuin. Hoe fijn is dat? En wist u trouwens dat een overkapping uw huiswaarde kan verhogen? Een groot voordeel als u gaat verhuizen. Daarnaast zit er ook nog een groot voordeel aan het zelf bouwen van een overkapping. Dit bespaart namelijk enorm veel kosten. U hoef de montage niet uit te besteden, waardoor u heel wat manuren bespaart.  

Bij Solundo denken we graag met u mee. Wilt u een overkapping aanbouwen aan uw huis? Of wilt u een overkapping als tuinkamer gebruiken? We adviseren u graag en bespreken met u de mogelijkheden. U kunt namelijk bij Solundo zelf een overkapping samenstellen. Deze overkappingen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Dit betekent dat uw toekomstige overkapping weinig onderhoud nodig heeft. Er zijn verschillende soorten materialen waar u uit kunt kiezen. Ook is de breedte en diepte niet onbelangrijk. Ziet u bij het selecteren van de materialen niet wat u zoekt? Dan kunt u contact met ons opnemen. We denken graag in oplossingen en willen ook u graag helpen een mooie overkapping te bouwen voor uw huis. U kunt ervoor kiezen om samen met de overkapping een handleiding aan te schaffen. Met deze handleiding kunt u gemakkelijk zelf uw overkapping aanbouwen aan uw huis.  

Hoe gaat het bouwen van een overkapping in zijn werk? 

Hoe gaat het bouwen van een overkapping nu eigenlijk in zijn werk? Graag leggen we u uit hoe u een overkapping bij Solundo kunt samenstellen. U begint eerst bij het kiezen van een kleur, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van de uiteindelijke overkapping. We bieden ook extra opties aan om uw overkapping helemaal af te maken. Zo kunt u bijpassende verlichting of terrasverwarmers bestellen. Wilt u glazen schuifdeuren bestellen om uw overkapping winddicht af te sluiten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Tevreden met de keuzes die u heeft gemaakt? Dan kunt u de overkapping bestellen en bouwen. Het bouwpakket kunnen we bij u thuisbezorgen, maar kan ook eventueel opgehaald worden. Hierna kunt u direct aan de slag met het bouwen van uw overkapping. 

 

Samengevat  

Wilt u graag een overkapping gaan bouwen? Dan adviseren de specialisten van Solundo u graag. Bij Solundo kunt u namelijk uw eigen overkapping samenstellen. Kies uit de verschillende materialen en bekijk ook de extra opties om uw overkapping helemaal af te maken. Blij met uw keuze? Dan kunt u de overkapping bestellen. Vervolgens sturen wij uw overkapping als bouwpakket naar u toe. Met een montagehandleiding kunt u vervolgens gemakkelijk zelf beginnen met het bouwen van een overkapping. Bent u nog niet zeker welke overkapping u wilt aanbouwen aan uw huis? Kom dan eens langs in onze showroom. Afspraak is niet nodig!  

Heeft u nog vragen of wilt u graag de mogelijkheden bespreken met één van onze specialisten? Neem contact met ons op en dan helpen wij u graag verder. 

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..