Zelf een Serre maken

Eigenhandig een serre maken geeft enorm veel voldoening! Je zal de geniet momenten nog meer kunnen waarderen.

Zelf een serre maken kan via Solundo

Door een eigen serre te maken kun je zelf jouw woning én tuin dichter tot elkaar brengen. Zeker wanneer de zomermaanden overgaan in een natte herfst of een ijzige winter, is het een fijn idee dat je nog langer van buiten kunt genieten. Via Solundo kun je jouw eigen serre samenstellen en dankzij een duidelijke handleiding is het zelfs mogelijk om met je eigen handen een serre te maken. We leggen je uit hoe je jouw eigen serre samen kunt stellen, waar je uit kunt kiezen, hoe je het kunt bouwen en wat je van ons mag verwachten.

 

De ultieme serre zelf samenstellen

Via onze handige tool kun je zelf de ultieme serre samenstellen. Hiervoor moet je eerst een keuze maken in verplichte onderdelen en/of opties. Je kunt hierbij kiezen uit de juiste kleur die het materiaal zal krijgen, welk materiaal je wilt ontvangen voor het dak om zelf een serre dak te maken, welke sierlijst je wenst en de grootte van de serre. Zodra je de keuze hebt kunnen maken, krijg je de extra opties getoond. Hiermee kun je jouw serre helemaal eigen maken. Je kunt de keuze maken uit het volgende:

  • Een complete handleiding om een serre te maken, of je kunt kiezen uit een handleiding voor specifieke onderdelen. Voor wanneer je bijvoorbeeld alleen de informatie wilt ontvangen om een serre deur te maken.
  • Als je al een fundering hebt liggen voor de serre, is deze optie overbodig. Zo niet? Dan kun je kiezen wat voor type betonpoeren je graag ziet.
  • Wil je de serre in de avonduren extra verlichten, dan kun je kiezen uit de optionele led strips. De energiezuinige verlichting komt ook met een afstandsbediening zodat je het licht naar wens kunt afstellen. Naast de verlichting zit er ook een boor en trafo’s bij.
  • Wil je ook tijdens de grauwste wintermaanden van je tuin genieten? Dan maakt deze optie het misschien net iets aangenamer. Je kunt er namelijk voor kiezen om een terrasverwarmer te plaatsen. Hiermee is in no-time de serre verwarmd waardoor jij en jouw gasten er heerlijk bij zitten. Meegeleverd een afstandsbediening, om de warmte op een afstand in te kunnen stellen.
  • Voor de voorzijde en zijkanten heb je keuze uit een ruim assortiment zodat je jouw eigen muurserre kunt maken. Voor de voorzijde kun je kiezen uit schoren of kun je jouw eigen serre deur maken door middel van een glazen schuifdeur. Voor de zijkanten heb je keuze uit een schuifdeur, meerdere soorten spie en diverse zijwanden. Dankzij deze opties is het ook mogelijk om van een overkapping een serre te maken.
  • Voordat het warme weer terug is, kan de zon mogelijk al wel fel schijnen. Dit is niet altijd fijn, zeker niet wanneer het in je ogen schijnt. Hiervoor heb je de optie om een zonwering te plaatsen die dit tegen kan houden. Meegeleverd is bevestigingsmateriaal en een bedieningsstok om de wering in te stellen.

De laatste optie, maar zeker niet de minste optie is de keuze uit een vrijstaande serre. Je kunt namelijk een serre maken die vrijstaand is via Solundo. Een vrijstaande eigen serre maken is wellicht net iets uitdagender dan een normale variant. Daarom krijg je een extra handleiding meegeleverd om de opbouw makkelijk voor je te maken.

Wat zijn de vervolgstappen?

Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk je eigen serre maken zodat jij en jouw familie ervan kunnen genieten. Dat snapt Solundo! Daarom doen wij er alles aan om de bestelling binnen zes weken bij je thuis af te leveren. Binnen deze periode houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de bestelling. Kunnen wij onze belofte niet helemaal waar maken door omstandigheden? Dan zullen we samen tot een gepaste oplossing komen zodat beide partijen de koop tevreden kunnen afsluiten en je zo snel mogelijk van de serre kan genieten.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..