Zelf een tuinserre maken

Zelf een tuinserre maken kan voldoening geven. Zo geniet je nog meer van de tuin en het huis. Daarnaast kan het voor een waardeverhoging zorgen op termijn!

Een tuinserre maken kun jezelf door deze stappen te volgen

Zelf een tuinserre bouwen met Solundo is een vrij makkelijk proces. Eerst moet je beslissen welk type serre je wilt en bepaal hierbij ook de afmetingen. Naast de afmetingen kun je kiezen uit kleuren, het type materiaal voor de lijsten en het dak. Een tuinserre maken geeft een doel, maar om het nog leuker te maken heb je naast de standaard keuze ook een keuze in extra opties.

Denk hierbij aan het type raam en deuren, verlichting en eventuele verwarming. Maar er is meer, daar komen we nog op terug! Samen kunnen we de tuinserre maken van jouw dromen!

Een keuze maken in materialen en overige opties

Allereerst kun je een keuze maken in standaard opties zoals de afmetingen, het materiaal voor de sierlijsten en welk materiaal je voor het dak wilt hebben. Dit is de basis om de tuinserre zelf te maken. Nadat je hier een keuze in hebt weten te maken, kun je kiezen uit de extra opties. De serre prijzen voor zelfbouw beginnen bij € 1000 en kunnen wel oplopen tot € 20000,-. Het ligt er maar net aan waar jouw wensen liggen.

  • We raden je het aan om bij de bestelling ook een handleiding toe te voegen. Hiermee kun je makkelijk zelf een tuinserre bouwen.
  • Mocht je al een fundering hebben liggen, dan is deze optie voor jou overbodig. Is dit niet het geval? Dan kun je een keuze maken uit diverse betonpoeren om de staanders op te laten rusten.
  • Wellicht wil je ook in de avonduren van de serre genieten? Dan is goede verlichting geen overbodige luxe. Je kunt kiezen voor de energiezuinige optie van led strips. Bijkomend een boor, trafo’s en een afstandsbediening om de sterke aan te passen.
  • Ook kan het lekker zijn om in de avonduren – of in de wintermaanden – er warm bij te zitten wanneer je van de serre geniet. Als je de tuinserre gaat maken, wil je er immers zo veel mogelijk gebruik van maken. Hiervoor kun je een terrasverwarmer kiezen. Meegeleverd een afstandsbediening, zodat je ook vanuit de stoel de stand omhoog of omlaag kan zetten.
  • Dan kun je kiezen uit een ruim assortiment voor de voorzijde en de zijwanden. Variërend uit schuifdeuren, een spie of diverse andere soorten wanden.
  • Om de hinder van een laaghangende of felle zon te voorkomen, kun je een zonwering bestellen. Bijgeleverd een bijstelstok om de stand aan te passen, zodat je op elk tijdsstip ongestoord een boek kunt lezen of het gesprek kunt voortzetten.

Als laatste optie, kun je ervoor kiezen om de serre vrijstaand te maken. Hier komt wel een extra handleiding bij kijken, omdat de constructie hiervan net even anders is dan de serre aan huis.

Waarom kiezen voor Solundo?

Solundo is trots op het leveren van de hoogste kwaliteit materialen zodat je jouw eigen tuinserre zelf kunt maken. Met Solundo kun je er zeker van zijn dat je serre de kers op de taart zal zijn.

Solundo begeleidt je door het hele proces, van het kiezen van het ontwerp tot de oplevering. Solundo en ons team van professionals helpt je om de perfecte materialen te kiezen voor jouw serre en werkt met je samen om ervoor te zorgen dat het precies aan je behoeften voldoet. Solundo geeft ook advies over de beste manieren om jouw serre te onderhouden als het eenmaal gebouwd is, zodat het jarenlang in goede staat blijft.

Solundo streeft naar uitmuntendheid en onze klanttevredenheid is ongeëvenaard.

Solundo doet er alles aan om uw bestelling binnen een periode van zes weken bij je thuis af te leveren. En om je gaandeweg te informeren houden wij je via de e-mail op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..