KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Aluminium overkapping

Met een aluminium terrasoverkapping of ook wel aluminum overkapping van Solundo kiest u voor een degelijk product. Het hoogwaardige aluminium is gepoedercoat in 3 verschillende standaardkleuren. Er zijn diverse varianten van sierlijsten om uw overkapping nog mooier te maken. Zowel met glas als polycarbonaat dak is onze terrasoverkapping zeer onderhoudsarm. Ervaar het zelf!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen
Nog geen selectie gemaakt

Ga voor een aluminium overkapping

Bent u het ook zat om alleen maar binnen in huis te zitten, terwijl u een tuin heeft? Ga dan voor een terrasoverkapping aluminium van Solundo.nl, van ongeëvenaarde kwaliteit! Ook bij slecht weer heerlijk buiten onder uw tuinoverkapping aluminium zitten. Creëer het buitengevoel met een semi of volledig afgesloten overkapping aluminium door middel van schuifdeuren.

Een terrasoverkapping aluminium biedt de mogelijkheid om heerlijk overdekt van u uw tuin te genieten. Minder binnen zitten en meer buiten. Dit is echter niet comfortabel in de wintermaanden of bij slecht weer. Een aluminium overkapping is dan de oplossing. U kunt kiezen uit drie verschillende kleuren. Voor het dak kiest u uit vier materialen. Voor de sierlijsten kiest u uit drie varianten. Houd bij het aanschaffen van de terrasoverkapping goed rekening met de juiste afmetingen.

Bij het samenstellen van uw aluminium overkapping hebt u de mogelijkheid om het extra comfortabel te maken door als optie een terrasverwarmer aan te schaffen, zodat het aangenaam warm blijft in de aluminium overkapping tuin.

Voor in de avonduren is het ook handig om verlichting aan te schaffen, zodat u niet in het donker zit in uw aluminum overkapping. Op deze manier vergroot u tegelijk uw woonkamer.

Naast een tuinoverkapping aluminium met volledig vrije in en uitloop, hebt u ook de ideale optie om te kiezen voor glazen schuifwanden voor uw overkapping aluminium. Dit vergroot het comfort om de aluminium terrasoverkapping gedeeltelijk of volledig te sluiten wanneer u daar behoefte aan heeft. De schuifwanden zijn van hoge kwaliteit en zeer bestendig tegen slechte weersomstandigheden, die overigens beschikbaar zijn in drie verschillende kleuren.

Een terrasoverkapping aluminium is erg aantrekkelijk, het behoeft weinig onderhoud, daarnaast biedt het de mogelijkheid om de aluminium terrasoverkapping zelf te bouwen, aluminium is namelijk licht van gewicht. Een overkapping aluminium is erg duurzaam. Eenmaal een tuinoverkapping aluminium geplaatst, dan wilt u graag dat het er voor een lange tijd in goede staat blijft staan, zodat u er jarenlang plezier van heeft. Stel nu op uw gemak een aluminium terrasoverkapping op maat samen bij Solundo.nl.

423