Uw voordelen

Laagste prijsgarantie
Solundo biedt u gegarandeerd de laagste prijs in de markt op uw terrasoverkapping, sliding doors en andere aanverwante producten, zoals zonwering, aluminium schuttingdelen en diverse accessoires.

CE-keurmerk
Om u te verzekeren van veilige, goedgekeurde en toegelaten producten is het hebben van een CE-certificaat noodzakelijk. Solundo biedt u de Sunrooms® overkappingen met CE-keurmerk aan. Een veilig idee!

Gratis afhalen in Nunspeet binnen 2 werkdagen na bestelling
De terrasoverkappingen of sliding doors zijn eenvoudig zelf te monteren. Wilt u snel aan de slag en de levering door onze transporteur niet afwachten? Haal uw bestelde artikelen zelf af, snel en eenvoudig. Uiteraard zonder meerkosten.

Snelle levering binnen de BeNeLux, Duitsland en Frankrijk
Dagelijks rijdt de transporteur vele routes om de bestelde producten zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Een snelle levering geeft u de mogelijkheid om uw terrasoverkapping of sliding doors snel op te bouwen. En hoe eerder het klaar is, hoe eerder u ervan kunt genieten!

Veilig winkelen en betalen
Solundo garandeert u veilig winkelen op deze website en de mogelijkheid om veilig via iDeal te betalen.

5 jaar fabrieksgarantie
Waar vindt u dat nog? Solundo biedt u 5 jaar garantie tegen fabricagefouten op haar aluminium producten aan.

Vele accessoires en opties
Om uw terrasoverkapping volledig uit te rusten met alle mogelijke accessoires hoeft u niet verder te kijken: Solundo biedt het allemaal aan in zijn webshop. Bijvoorbeeld LED-verlichting, terrasverwarmers, zijwanden en zijspieën, wanden van aluminium schuttingdelen, (elektrische) zonwering, meenemers en tochtborstels op uw sliding doors. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Hoogwaardige materialen en coating
De aluminium onderdelen van de Sunrooms® terrasoverkappingen en sliding doors zijn gemaakt van hoogwaardig 6063-T6 aluminium. Gegarandeerd sterk! En vervolgens zijn deze onderdelen voorzien van een solide coating met een minimale dikte van 60 tot 80 mµ.

Versterkte goten en liggers voor grotere draaglast
Wilt u uw overkapping opbouwen in een gebied waar een hogere sneeuwlast vereist is? Of een grotere overspanning op 2 staanders? De overkappingen van Sunrooms® kennen de mogelijkheid de goot en de liggers te voorzien van verstevigingsbalken, hetzij uit gegalvaniseerd staal in de goot of geanodiseerde aluminium kokers in de liggers. Neem contact op met Solundo voor de mogelijkheden.

Van harte welkom

Graag verwelkomen wij je in onze showroom. We nemen de tijd om je van het juiste advies te voorzien. In onze showroom vind je de meest uiteenlopende modellen, opties en mogelijkheden. Graag tot ziens.

Wij zien u graag in onze showroom!

Whatsapp
Loading..