KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Tuinoverkapping

Bij Solundo vindt u dé tuinoverkapping. U heeft de keuze uit verschillen materialen als kunststof en glas. Het hoogwaardige aluminium in 3 verschillende kleuren. De fraaie sierlijst voor uw overkapping tuin is verkrijgbaar in diverse varianten. Onderhoudsarm dak materiaal! Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen tuinoverkapping samen

Hieronder in het filter kunt u uw gewenste kleur van uw tuinoverkapping, soort dakplaten, type sierlijst en de gewenste afmetingen in stellen.

Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Tuinoverkapping kiezen? Wij begeleiden u naar de juiste keuze

Tuinoverkapping, natuurlijk een overkapping in uw tuin. Aan huis gebouwd als verlengstuk van uw woning of een vrijstaande overkapping tuin. Zeker in dat laatste geval kunt u spreken van een tuinoverkapping. Overdek het beste plekje in uw tuin zodat u altijd droog van de tuin kunt genieten. Niet alleen uw woning wordt met een van onze tuinoverkappingen opgewaardeerd, ook uw tuin krijgt hierdoor meer uitstraling. Geef zo de balans tussen huis en tuin en geniet optimaal van uw woning.

Tuin overkapping als bescherming tegen het weer

Koele voorjaarsavonden of kille herfstavonden worden ineens omgetoverd tot een aangenaam verblijf in uw tuinoverkapping. En niet te vergeten de lange zwoele zomeravonden. Is het uw wens om in de zomer heerlijk buiten te zitten, maar niet vol de zon op uw lichaam of in uw gezicht te hebben? Wilt u in de winter graag buiten zitten, maar wel droog en warm? Dit is allemaal vervelend en verschillende hindernissen om in uw tuin te kunnen zijn. Gelukkig kan dit opgelost worden. Onze tuinoverkappingen zijn de perfecte oplossing.

Een tuinoverkapping beschermt tegen het weer

Een tuinoverkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door beschermd bent van alle weersinvloeden in uw tuin. Kies voor het juiste dak met de juiste bijpassende zonwering voor uw behoeftes om gen last te hebben van een felle zon tijdens de warme zomerdagen. In de herfst en winter kunt u ook nog volop genieten van uw tuin met behulp van de overkapping. Door de overkapping af te sluiten met glazen wanden houd u al het slechte weer buiten en voelt het toch alsof u buiten bent. Zelfs wanneer het koud is kunt u buiten van de tuin genieten met behulp van de ingebouwde verlichting en infrarode verwarming. Dit zijn extra’s die ervoor zorgen dat u het hele jaar door voor jaren lang van uw tuin kunt genieten!

Verschillende opties

Dankzij de zelf te bepalen afmetingen van de tuin overkapping, kunt u deze exact zo samenstellen als u wenst. Bepaal zelf de breedte en diepte, en kies de afwerking die het beste bij uw smaak past. Met de juiste opties kunt u heel eenvoudig de overkapping achtertuin en woning samen laten smelten. Kijk bijvoorbeeld eens naar de diverse mogelijkheden voor de sierlijst, klassiek, vierkant en rond. Of alle mogelijkheden voor het dak materiaal: glas of de verschillende soorten polycarbonaat. De keuze voor het juiste type tuin overkapping glas kan het verschil maken tussen goed en geweldig. Bekijk de opties en met de juiste materialen en kleuren, zo zal de overkapping achtertuin vrijwel naadloos aansluiten bij de stijl van de woning en interieur.

Tuin overkapping monteren

Persoonlijke service nodig bij het samenstellen van uw overkapping achtertuin? Dat kan maar is niet nodig! Met behulp van onze montagehandleiding kunt u stapsgewijs de overkapping voor tuin in elkaar zetten en plaatsen. Wanneer u vrienden of familieleden heeft die u een handje willen helpen heeft u de tuin overkapping voor u het weet op de beste plek in uw tuin geplaatst. Vind u het zelf plaatsen toch te ingewikkeld? Bekijk gerust de lijst met bedrijven die wij adviseren om vlekkeloos uw tuin overkapping voor u te komen plaatsen. Indien u toch niet helemaal uitkomt met het bestellen van de overkapping, of een vraag heeft over de opties, neem dan gerust even contact met ons op! We helpen onze klanten graag met het kiezen van de juiste opties voor de beste keuze in ons assortiment tuinoverkappingen. Dan kunnen wij u de juiste hulp bieden en realiseren wij samen uw droomtuin!

Hoogwaardige overkapping tuin

Met een hoogwaardig aluminium frame is de overkapping tuin een kwaliteitsproduct. Met de glazen schuifdeuren van Sunrooms®, verlengt u het buitenseizoen aanzienlijk. De combinatie van tuin overkapping glas, zorgt voor een hoogwaardige verlenging van uw huis, met een prachtige lichtinval. Het kwalitatieve aluminium in combinatie met de sterke poedercoating zorgen voor een lange levensduur en weinig onderhoud van uw tuinoverkapping. Geniet zo jarenlang zonder zorgen van uw hoogwaardige tuin overkapping.

Solundo biedt advies

Solundo spant zich tot het uiterste in om u de beste oplossing te adviseren. Vraag ons naar de mogelijkheden en bezoek onze webwinkel. Vragen over een overkapping tuin of hulp nodig bij het samenstellen? Neem gerust contact op! Wij helpen u graag zodat we samen uw droomtuin kunnen realiseren. Van het bestellen tot aan het plaatsen bij Solundo kunt u altijd terecht met uw vragen!

422