KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Schuifpui

Welkom op de pagina voor een prachtige glazen schuifpui. Eenvoudig door u zelf samen te stellen door de verschillende mogelijkheden en wensen aan te klikken. Vele mogelijkheden en variaties en u ziet gelijk waar u aan toe bent. Wel zo handig!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen schuifpui samen

Selecteer hier de basisopties voor uw schuifpui. Selecteer het aantal sporen, de raillengte en de gewenste kleur. Bij het samenstellen goed de afmetingen in de gaten houden (breedte en hoogte) van de schuifpui.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Een glazen schuifpui van Solundo: een echte eyecatcher!

Een schuifpui aluminium is vaak nog een grote wens van mensen om een terrasoverkapping compleet te maken. Een niet onbelangrijk aspect bij de aanschaf daarvan zijn natuurlijk de schuifpui kosten. Veel mensen weten niet goed wat ze aan schuifpui kosten moeten verwachten en twijfelen dan over een eventuele aanschaf van een schuifpui aluminium.

Dat vinden we bij Solundo jammer, want dat is zeker niet nodig. De kosten schuifpui zijn zonder meer laag en aantrekkelijk en wij zijn daar graag transparant over. Kijkt u maar eens in onze webshop rond naar de verschillende mogelijkheden voor een schuifpui aluminium. Al verkrijgbaar vanaf € 605,- voor een complete glazen schuifwand van 3 deuren.

Er zijn vele mogelijkheden voor het samenstellen van uw glazen schuifwand. Daarbij heeft u de keuze uit diverse lengtes, glashoogtes en -breedtes, maar ook aantal sporen. Zo kunnen we bij Solundo elke terrasoverkapping of balkon passend voorzien van een glazen schuifpui.

Tel daarbij op de verschillende standaardkleuren – de kosten schuifpui zijn bij elke kleur identiek – en de mogelijkheden zijn ronduit legio. En dan spreken we niet meer over kosten, maar over een waardevaste investering voor de toekomst!

424