KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Glazen schuifdeuren

Fraaie glazen schuifdeuren voor uw terrasoverkapping of balkon. De aluminium rail is voorzien van een aantal sporen naar keuze. De glazen schuifdeur is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Een glazen deur buiten zorgt voor een geheel, een elegante aanvulling op uw terrasoverkapping of balkon. Denkt u eraan dat de dagmaat (totale hoogte) van de schuifdeuren gelijk is aan de glashoogte + 85mm voor de profielen? De tolerantie bedraagt +/- 20mm. Vergeet ook niet uw accessoires te bestellen voor uw glazen schuifdeur veranda of overkapping, zoals tochtborstels en handgrepen. Voor zijgeleiding zoekt u hiervoor in het zoekveld rechtsboven. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifdeuren samen

Hieronder in het filter kunt u het gewenste aantal sporen, lengte van de rail, kleur van rail en deursets en de gewenste afmetingen (breedte en hoogte) van uw glazen schuifdeuren terras, overkapping of veranda in stellen.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset

2. Extra opties

Hieronder kunt u uw glazenschuifdeuren voorzien van een aantal interessante opties, zoals deurgrepen, tochtborstels. (indien mogelijk)

Montagehandleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.

Tochtborstels Glas-Glas
Tochtborstels Glas-Glas
  • M
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
  • M
  • M
Deurgrepen

Deurgrepen. (Let op, bij zijgeleiding zijn opschuif deurgrepen beperkt toe te passen.) RVS deurgreep heeft momenteel langere levertijd.

  • F
  • F
  • F
Eindplaatjes railset
Eindplaatjes railset worden gebruikt wanneer er geen zij-aanslag aanwezig is (zoals een staander of een balk). Het voorkomt zowel het uitrijden van de deuren als het eruit glijden van de borstels. Sunrooms is één van de weinige systemen die deze optie aanbieden door unieke profilering van zowel de bovengeleiding als onderrail.
  • M
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
  • M
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 328,35
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Glazen schuifdeuren

Op deze pagina informeren we u graag uitgebreid over glazen schuifdeuren voor buiten. Een glas schuifdeur lijkt namelijk eenvoudig, maar het betreft een uitgekiend concept, waarbij alle onderdelen voor perfecte schuifdeuren buiten op elkaar afgestemd zijn. Zo kan alles zelf samengesteld worden om voor elke situatie de geschikte glazen schuifdeuren te krijgen. Laten we eens kijken hoe een glazen schuifdeur buiten eruit ziet.

Details

Een glazen schuifdeur buiten bestaat uit een glazen paneel en diverse aluminium onderdelen. De schuifdeur glas voor uw overkapping met schuifdeuren is gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas in een aluminium slede. De glazen schuifdeuren buiten worden op een onderrail geplaatst en rijden met behulp van wielsetjes in de aluminium slede over deze onderrail. Boven de schuifdeur glas wordt nog eens een geleiderail gemonteerd, die ervoor zorgt dat de buiten schuifdeur netjes verschoven kan worden. De schuifdeur is van stevig, duurzaam materiaal gemaakt en gaat daardoor jaren mee. Zo kunt u jarenlang optimaal genieten van uw glazen schuifdeuren.

Verschillende extra’s voor de glazen schuifdeur

De schuifdeuren buiten kunnen optioneel worden uitgebreid met accessoires, zoals tochtborstels, deurgrepen, zijgeleidingsprofielen of meenemers. Tochtborstels zijn ideaal om nog beter de koude wind van Nederland buiten te houden. Zo houdt u uw woning, overkapping of balkon lekker warm. Deurgrepen kunt u toevoegen als u uw glazen schuifdeuren nog een mooiere afwerking wilt geven en het kan ook goed gebruikt worden om vette vingers op de glazen deuren te voorkomen. Zijgeleiding is iets wat je niet ziet maar wel merkt. Zijgeleiding zorgt ervoor dat u uw schuifdeur makkelijker kunt bedienen. Meenemers zijn ook functionele accessoires voor uw schuifdeur. Meenemers zorgen ervoor dat u in één keer uw hele schuifdeur open kunt schuiven. Deze accessoires zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw schuifdeur.

Toepassing

Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht? Wat denkt u van een overkapping met glazen schuifdeuren? Een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of een groot terras. Heeft u een bestaande overkapping? Onze glazen schuifdeuren overkapping laten zich prima inpassen. Glazen schuifdeuren kunnen dus op verschillende plekken geplaatst worden en kunnen altijd een toegevoegde waarde geven aan uw woning. Niet alleen is het functioneel maar het zorgt ook voor een mooie afwerking van uw overkapping, woning en balkon. Glazen schuifdeuren zorgen voor een mooie moderne afsluiting van een ruimte. Maak deze afsluiting aansluitend bij uw woning door de juiste keuzes voor uw situatie te maken.

Monteren

Wanneer u de keuze tot de juiste glazen schuifdeuren heeft gemaakt met de bijpassende accessoires, dan is het tijd om te wachten tot de levering. De levering van uw glazen schuifdeuren duurt enkele weken. Om niet nog langer te hoeven wachten na de levering kunt u zelf de glazen schuifdeuren plaatsen. Dit is helemaal niet lastig en kan stapsgewijs met behulp van de montagehandleiding. Schakel hulp in van uw familie of vrienden en zet samen de glazen schuifdeuren in elkaar. Bent u toch niet zo handig? Dan kunt u altijd hulp inschakelen van een bouwbedrijf om de glazen deuren te monteren. Neem een kijkje bij de bouwbedrijven die wij adviseren en bekijk welk bedrijf geschikt is voor uw regio. Zo heeft u voor u het weet fijne glazen schuifdeuren waar u jaren van kunt genieten!


Solundo helpt bij uw beslissing

Laten we alles over een buiten schuifdeur / glazen schuifpui nog even op een rij zetten: een glas schuifdeur is een waardevolle aanvulling op uw overkapping, woning of terras en is eenvoudig te monteren. Ons schuifdeur glas is in vele maten verkrijgbaar, waarbij vrijwel elke opening netjes gevuld kan worden. Niet alleen kunt u de schuifdeur zelf helemaal personaliseren naar wens maar u kunt ook kiezen uit de vele extra’s die bij de schuifdeur besteld kan worden. Personaliseer uw perfecte glazen schuifdeuren en maak zo uw woning compleet. Weet u nog niet welke keuzes u moet maken en wat belangrijk is voor u? Neem gerust contact met ons op en kom langs bij de showroom voor persoonlijk advies. Zo kunnen we samen ervoor zorgen dat u de juiste glazen schuifdeuren kunt krijgen.

Veelgestelde vragen

Zorgt Solundo voor de installatie van mijn glazen schuifdeuren?  

Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig zelf te monteren met behulp van onze montagehandleiding. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig te installeren zijn, bieden wij geen montage aan. Wij staan tot uw beschikking!

Heb ik een fundering nodig onder mijn glazen schuifwand?  

Als er geen stabiele ondergrond beschikbaar is, is het aan te raden om een aluminium koker onder de onderrail te plaatsen.

Kan ik de kleur van mijn glazen schuifdeuren veranderen?  

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crèmewit (RAL9001), antracietstructuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005M).

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?  

In de standaardkleuren crèmewit (RAL9001), antraciet (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn de bovenrail, deursets en zijgeleidingsprofielen altijd in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. OPGELET, bij de matzwarte variant (RAL9005M) is de onderrail ook in kleur gecoat!

Kan ik de geleiderailsets of andere onderdelen op maat laten zagen?  

Alle onderdelen bestaan uit verschillende standaardmaten, zodat ze in veel gevallen toepasbaar zijn. Daarom zagen we niet op maat. Meet zorgvuldig en selecteer de juiste maten in de configurator!

Kan ik ook afzonderlijke boven- of onderrails krijgen?  

De railsets zijn standaardpakketten waarin boven- en onderrails van dezelfde lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te garanderen, is het niet mogelijk om deze onderdelen los van een complete railset aan te schaffen.

Worden er schroeven meegeleverd voor mijn glazen schuifwand?  

Solundo glazen schuifwanden kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt, wat verschillende montagemethoden en verschillende montagematerialen vereist. Daarom leveren we standaard geen schroeven mee.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren. Welke moet ik kiezen?  

Bekijk hier onze montagehandleiding voor meer uitleg over onze meenemers en het type dat u nodig hebt voor Solundo glazen schuifdeuren.

Wanneer heb ik eindplaten nodig op de railsets?  

Monteert u de railsets tussen bestaande muren, palen of poeren die de railsets aan het uiteinde volledig afdekken? Dan hebt u geen eindplaten nodig. Als u de railsets met een "open eind" monteert, hebt u eindplaten nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails glijden.

Welk glas wordt gebruikt voor de glazen schuifdeuren?  

De Solundo glaspanelen zijn van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10 mm gehard glas. Hierdoor zijn ze zeer duurzaam.

Welke glasformaten zijn verkrijgbaar?  

Solundo heeft verschillende glasbreedtes (82 cm of 98 cm) en glashoogtes in zijn assortiment, zodat het in bijna alle gevallen kan worden toegepast. Er zijn in totaal 22 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes hebben een groot bereik, dat in het keuzemenu wordt weergegeven als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte voor u van toepassing is en selecteer de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. De juiste glashoogte wordt automatisch voor u geselecteerd.

Kan ik een thermisch geïsoleerde tuinkamer maken met de glazen schuifdeuren?  

Solundo kan ervoor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk geïsoleerd wordt door het gebruik van zijprofielen en borstelprofielen. Dit vermindert wind / tocht aanzienlijk. Neem deze twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Waar vind ik technische tekeningen en afmetingen voor de glazen schuifwanden?  

Hier kun je de technische tekeningen in alle maten downloaden als PDF om de glazen schuifwanden gemakkelijk zelf te monteren.

419