KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Glazen schuifdeur

Fraaie glazen schuifdeuren voor uw terrasoverkapping of balkon. De aluminium rail is voorzien van een aantal sporen naar keuze. De glazen schuifdeur is in 3 verschillende kleuren verkrijgbaar en zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Een glazen deur buiten zorgt voor een geheel, een elegante aanvulling op uw terrasoverkapping of balkon. Denkt u eraan dat de dagmaat (totale hoogte) van de schuifdeuren gelijk is aan de glashoogte + 85mm voor de profielen? De tolerantie bedraagt +/- 20mm. Vergeet ook niet uw accessoires te bestellen voor uw glazen schuifdeur veranda of overkapping, zoals tochtborstels en handgrepen. Voor zijgeleiding zoekt u hiervoor in het zoekveld rechtsboven. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifdeuren samen

Hieronder in het filter kunt u het gewenste aantal sporen, lengte van de rail, kleur van rail en deursets en de gewenste afmetingen (breedte en hoogte) van uw glazen schuifdeuren terras, overkapping of veranda in stellen.

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Glazen schuifdeur

Op deze pagina informeren we u graag uitgebreid over glazen schuifdeuren voor buiten. Een glas schuifdeur lijkt namelijk eenvoudig, maar het betreft een uitgekiend concept, waarbij alle onderdelen voor perfecte schuifdeuren buiten op elkaar afgestemd zijn. Laten we eens kijken hoe een glazen schuifdeur buiten eruit ziet.

Details
Een glazen schuifdeur buiten bestaat uit een glazen paneel en diverse aluminium onderdelen. De schuifdeur glas is gemaakt van 10mm gehard veiligheidsglas in een aluminium slede. De glazen schuifdeuren buiten worden op een onderrail geplaatst en rijden met behulp van wielsetjes in de aluminium slede over deze onderrail. Boven de schuifdeur glas wordt nog eens een geleiderail gemonteerd, die ervoor zorgt dat de buiten schuifdeur netjes verschoven kan worden. De glazen schuifdeuren buiten kunnen optioneel worden uitgebreid met accessoires, zoals tochtborstels, deurgrepen, zijgeleidingsprofielen of meenemers.

Toepassing
Waar komt een glazen schuifdeur buiten het beste tot zijn recht? Wat denkt u van een overkapping met glazen schuifdeuren of een glazen schuifdeur tuinhuis? Een lust voor het oog en het maakt uw terrasoverkapping compleet. Echter, een glazen schuifdeur buiten kan ook prima op een andere wijze toegepast worden, zoals afscheiding van een balkon of  als een glazen schuifdeur terras voor een groot terras. Heeft u een bestaande overkapping? Gan dan voor onze overkapping deuren! Onze glazen schuifdeuren overkapping laten zich prima inpassen.

Maatwerk
De glazen schuifdeuren overkapping of terras schuifdeur zijn in een veelheid van maten te krijgen zodat vrijwel elke overkapping met glazen schuifdeuren te maken is. Toch weten we dat niet elke breedte altijd goed passend te maken is. Daarom bieden we ook een glazen schuifdeur op maat aan: een glas schuifdeur in smallere breedtes, zodat de opening goed en netjes gevuld kan worden met keurige overlapping. U ziet, ook een glazen schuifdeur op maat is onmisbaar in ons assortiment.

Samenvatting
Laten we alles over een buiten schuifdeur nog even op een rij zetten: een glas schuifdeur is een waardevolle aanvulling op uw overkapping, woning of terras en is eenvoudig te monteren. Ons schuifdeur glas is in vele maten verkrijgbaar, waarbij vrijwel elke opening netjes gevuld kan worden.

419