KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Overkapping aan huis

Breid uw woning uit met een overkapping. Tal van mogelijkheden voor een kunststof of glazen overkapping aan huis. Wij maken gebruik van hoogwaardige materialen, zodat u langdurig ervan kunt geniet. Daarnaast zijn de overkapping ook onderhoudsvrij arm. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen overkapping aan huis samen

Kies hier de kleur voor uw glazen overkapping aan huis, bijpassende sierlijst en dak materiaal. Houd goed rekening met de afmetingen.

Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Vergroot het woonplezier met een overkapping aan huis

De afgelopen jaren zijn mensen steeds meer tijd thuis gaan doorbrengen. Uiteraard vanwege de lockdowns en aansluitende maatregelen, maar bijvoorbeeld ook vanwege de inflatie. Meer dan ooit is men daarom aan de slag gegaan in huis en tuin om meer woonplezier te realiseren. Van een lik verf tot een aanbouw of een prachtige overkapping aan het huis, er zijn mogelijkheden genoeg om fijner te kunnen wonen! 

Opties om het woongenot te vergroten

Op zoek gaan naar een nieuwe woning die meer aansluit bij de wensen en ideeën is vandaag de dag een stuk lastiger dan in het verleden. De woningmarkt is krapper geworden en de prijzen zijn flink gestegen. Vaak kunnen mensen de huidige woning met flinke winst verkopen, maar door de gestegen prijzen is het lastig om hiermee een nieuw huis te vinden dat een verbetering is ten opzichte van de huidige. Opknappen en uitbreiden zijn daarom steeds populairder geworden als alternatief voor verhuizen.

Huidige woning verbeteren

Dat mensen flink zijn gaan klussen de afgelopen jaren is goed te zien. De bouwmarkten zijn drukker dan ooit, de vraag naar bouwmaterialen zoals hout is groter dan het aanbod, en duurzame investeringen zoals zonnepanelen en warmtepompen zijn extreem populair. Uitbouwen van de woning word ook steeds vaker bekeken, maar helaas zijn er nog maar weinig aannemers te vinden die op korte termijn plek hebben. Een glazen overkapping aan huis is daarom een perfecte oplossing waarbij de levertijd kort is en waar geen aannemer aan te pas hoeft te komen!    

Toepassing van de overkapping

Bij een overkapping aan huis met glas denken mensen vaak aan een simpel soort afdak waaronder je droog in je tuin kunt zitten. Tegenwoordig zijn er echter vele mogelijkheden om je woongenot te verbeteren met een overkapping aan huis die een prachtig verlengstuk van je woning vormt. De tijden van een paar eenvoudige houten palen met dakplaten daarop is gelukkig al lang voorbij! Er kan met recht gesproken worden over een vernieuwde moderne overkapping aan huis.

Soorten overkappingen

Mensen schaffen een overkapping aan voor de meest uiteenlopende doeleinden. Dit kan bijvoorbeeld als carport zijn, een moderne overkapping aan huis, of een volledig vrijstaande overkapping, waardoor het meer een compleet tuinhuis is. Door de uitgebreide toepassingen van de overkappingen aan huis is het vaak moeilijk om het juiste product te vinden dat aansluit bij de wensen. Gelukkig is het erg eenvoudig om zelf de overkapping samen te stellen zodat deze volledig aansluit bij de toepassing en woonwens!

De overkappingen van Solundo

De overkappingen aan huis van Solundo kunnen eenvoudig compleet zelf worden samengesteld. Dat betekent dat er gekozen kan worden voor de gewenste afmetingen, maar ook het materiaal, de kleur, verlichting etc. Dit maakt de producten geschikt voor elke woonwens, van overkapping aan het huis tot aan een volledig vrijstaand tuinhuis met prachtige glazen schuifwanden.

420