Zonwering

De zon in huis, alleen wanneer je dat wilt, met de zonwering van Solundo

Bescherming tegen de ergste hitte

Solundo biedt (elektrische) zonwering in het assortiment aan. Perfect te combineren met glazen dakpanelen: je hebt optimaal zicht naar buiten, maar de zonwering beschermt je tegen de ergste hitte.

In de configurator staat de preset van een terrasoverkapping met zonwering. Zonwering los bestellen? Neem dan even contact met ons op.

Zonwering

Er zijn geen producten gevonden.

Veelgestelde vragen

Zonwering plaatsen met of zonder vergunning?

Heeft u al een overkapping staan, waarin u graag zonwering wilt monteren? Voor het plaatsen van onze plissé zonwering in een bestaande overkapping is geen vergunning nodig. Deze plissé zonwering wordt tussen de liggers van de overkapping gemonteerd, elk veld heeft dus zijn eigen plissé. De plissé zonwering kan zowel als manueel bediende variant of als elektrische variant gekozen worden.

Welke zonwering houdt de meeste warmte buiten?

De plissé zonwering is eenvoudig van opzet, maar zeer effectief in het weren van warmte uit uw overkapping of tuinkamer. De plissé bestaat enkel aan de boven- en onderzijde uit een smal aluminium profiel, waartussen draden strak gespannen worden om de plissé gemakkelijk overheen te schuiven. De plissé zelf kan in elke gewenste positie geopend dan wel gesloten worden, elke plissé afzonderlijk. Zo kunt u precies daar de zon en de warmte weren, waar die het sterkst is, zonder veel licht onder uw terrasoverkapping te hoeven missen.

Welke zonwering is het meest effectief?

Het kan behoorlijk warm worden onder een terrasoverkapping, zeker wanneer een aantal wanden dicht zijn en er heldere glaspanelen op de overkapping liggen. Onze beste ervaringen met een effectieve zonwering zijn de plissés van onze leverancier Sunrooms. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel het profiel als het doek. Het doek is dik genoeg om de zon effectief te weren, bovendien is het bestand tegen de inwerking van eventueel condensvocht.

Kan ik de zonwering later bestellen?

Dat is mogelijk. Als het toch erg warm wordt onder uw terrasoverkapping, kunt u de zonwering altijd nog naderhand bestellen!

Whatsapp
Loading..