KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Veranda

Een glazen veranda in uw tuin of op uw terras, wie droomt daar nu niet van? Meer specifiek, een tuinhuis met veranda als ultieme plek in uw tuin om u terug te trekken en te genieten van uw privacy. Het is onze passie om u daarin zo goed mogelijk te adviseren!

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen veranda samen

Stel hier uw veranda samen, door de gewenste kleur te kiezen, de dakplaten en de sierlijsten. Afmetingen zijn hierbij erg belangrijk!

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00

Een veranda in uw tuin, de droom van elke levensgenieter!

We komen ze vaak tegen: het tuinhuis met veranda. Een veranda overkapping hoeft zeker niet altijd aan uw woning gebouwd te worden. Het is juist goed mogelijk om een overkapping veranda achter in uw tuin te realiseren. Dit kan bijvoorbeeld vrijstaand als tuin veranda, maar dus zeker ook als tuinhuis met veranda. Er zijn verschillende mogelijkheden, zoals een glas veranda of aluminium veranda's.

Sterker nog, wij zien vaak dat een tuinhuis vaak in combinatie met een glazen veranda of glazen schuifdeuren besteld wordt. Of het bestaande tuinhuis wordt met een tuin veranda overkapping uitgebreid. En niet zelden dan ook meteen met glas veranda zonwering erbij. In één keer klaar!

Hoe we allemaal dat weten? Omdat onze klanten ons dat graag vertellen. Zo kunnen we hen nog beter adviseren over de aanschaf van hun overkapping veranda of aluminium veranda's.

Waar droomt u van als het om uw tuin gaat? Heeft u in gedachten het plaatje voor een tuinhuis met veranda al helemaal helder? Wordt het een glazen veranda met veranda zonwering? We kunnen u geen ongelijk geven. Een overkapping veranda past bij vrijwel elk tuinhuis. Wanneer u beiden tegelijk gaat bestellen, kunt u uw wensen voor beide producten goed op elkaar afstemmen.

371