Over Solundo

Solundo is officieel dealer van Sunrooms®

Solundo is een jonge onderneming met enthousiaste medewerkers. Het is onze passie om jou als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een aluminium terrasoverkapping of glazen schuifdeuren. Een aankoop die jij immers niet elke dag doet. Bij Solundo weten we dat en daarom nemen we de tijd om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Dat begint al bij deze website, waar u alles kunt vinden over onze aluminium terrasoverkappingen en glazen schuifdeuren.

Solundo is onderdeel van Houthandel van Deuveren, en is gespecialiseerd in aluminium overkappingen. Solundo is officeel dealer van Sunrooms®.
 

De Sunrooms® overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium en polycarbonaat of glas. Het aluminium van Sunrooms® heeft een poedercoat behandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. De aluminium constructie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De polycarbonaat platen hebben een extra stevige structuur, waardoor deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Bovendien is het mogelijk om de terrasoverkapping met glas en glazen schuifpanelen uit te rusten voor nog meer comfort. De Sunrooms® overkappingen zijn met behulp van de montagehandleiding eenvoudig zelf te plaatsen en worden als compleet bouwpakket afgeleverd.

Levering

Wanneer jij een aankoop hebt gedaan, kunnen wij jouw producten aan huis leveren. Wij zorgen voor betrouwbare levering, waarbij we zorgvuldig omgaan met jouw producten. Jij kunt er ook voor kiezen om jouw aankoop zelf af te halen, dit is vooral handig wanneer jij een product snel wilt hebben.

Wij komen jouw product met de bakwagen en twee medewerkers lossen. Wanneer er niet te ver gelopen hoeft te worden en we niet door jouw huis hoeven, kunnen wij de producten in de achtertuin of onder de overkapping leggen. In samenspraak met onze chauffeurs kunnen de materialen op de plek gelegd worden waar jij ze wilt hebben. Wij leggen onze producten dus niet aan de weg of op de stoep, maar zorgen altijd voor een plek waar de producten veilig kunnen staan. 

"Een terrasoverkapping of glazen schuifdeuren voor elke consument. Voortdurend in beweging, opvolging van trends en optimaliseren van ons assortiment. Zo heb jij als consument steeds een actueel product en kun jij maximaal van jouw 'buitenleven' genieten."

Mattheo - adviseur bij Solundo

VOORTRAJECT EN AANKOOPBEGELEIDING

Advies nodig bij het maken van een keuze? Wij staat voor jou klaar!

Wij informeren jou graag over ons productaanbod. Dit doen wij op een laagdrempelige manier. Informatie is te verkrijgen via onze website, maar ook via andere kanalen, zoals Whatsapp, videobellen, mail, telefonisch of een vrijblijvend adviesgesprek.

Wij geven jou graag gericht advies, passend bij jouw situatie. Ons advies is vrijblijvend, jij bent nergens toe verplicht. Snelle offertevoming is mogelijk. Aan de hand van onze producten bieden wij een passende oplossing. Bij onze schuifwanden kunnen wij zelfs specifiek maatwerk leveren.

Complete aankoop

Maak jouw aankoop compleet met onderstaande producten.

Wij staan voor jou klaar.

Bezoek onze showroom voor vrijblijvend advies.

Showroom

In Nunspeet vind je onze showroom. Maak een afspraak en kom gerust langs. Het biedt jou de mogelijkheid om de overkappingen en aanverwante producten met jouw eigen ogen te zien en zo krijg je een beeld hoe het eruit zou komen te zien bij jou thuis. Wij adviseren je graag vrijblijvend. De showroom is op afspraak geopend op maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:00 en zaterdag van 9:30 tot 16:00, uitgezonderd zon- en feestdagen.

De koffie staat klaar

√ Centrale ligging in het land

√ Bekijk al onze producten in verschillende maatvoeringen

√ Ervaar en raak geinspireerd

Binnenkant4

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kun je goed voorbereid aan de slag met jouw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Whatsapp
Loading..