KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Over Solundo

Solundo is officieel dealer van Sunrooms®

Solundo is een jonge onderneming met enthousiaste medewerkers. Het is onze passie om u als klant zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aanschaf van een aluminium terrasoverkapping of glazen schuifdeuren. Een aankoop die u immers niet elke dag doet. Bij Solundo weten we dat en daarom nemen we de tijd om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
hm_solundo_nunspeet_web_08

Dat begint al bij deze website,
waar u alles kunt vinden over onze
aluminium terrasoverkappingen
en glazen schuifdeuren.

hm_solundo_nunspeet_web_04b hm_solundo_nunspeet_web_01

Solundo is onderdeel van Houthandel van Deuveren, en is gespecialiseerd in aluminium overkappingen. Solundo is officeel dealer van Sunrooms®.
 

De Sunrooms® overkappingen worden samengesteld uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen aluminium en polycarbonaat of glas. Het aluminium van Sunrooms® heeft een poedercoat behandeling ondergaan, waardoor een mooie kleur en afwerking jarenlang is gegarandeerd. De aluminium constructie is verkrijgbaar in meerdere kleuren. De polycarbonaat platen hebben een extra stevige structuur, waardoor deze bestand zijn tegen alle weersinvloeden. Bovendien is het mogelijk om de terrasoverkapping met glas en glazen schuifpanelen uit te rusten voor nog meer comfort. De Sunrooms® overkappingen zijn met behulp van de montagehandleiding eenvoudig zelf te plaatsen en worden als compleet bouwpakket afgeleverd.

hm_solundo_nunspeet_web_07
Een terrasoverkapping of glazen schuifdeuren voor elke consument. Voortdurend in beweging, opvolging van trends en optimaliseren van ons assortiment. Zo heeft u als consument steeds een actueel product en kunt u maximaal van uw ‘buiten leven’ genieten.
Mattheo - Adviseur bij Solundo
hm_solundo_nunspeet_web_09
Showroom

Kom langs en bekijk de mogelijkheden!

In Nunspeet vindt u onze showroom. Maak een afspraak en kom gerust langs. Het biedt de mogelijkheid om de overkappingen en aanverwante producten met uw eigen ogen te zien en zo krijgt u een beeld hoe het eruit zou komen te zien bij u thuis. Zo kunnen wij u ook adviseren bij het bezoek. De showroom is geopend op maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 17:00 en zaterdag van 9:30 tot 16:00 met uitgezonderd zon- en feestdagen, en de kerstvakantie van 24 december t/m 2 januari 2022.. Neem gerust contact op voor vragen over openingstijden. Door omstandigheden adviseren wij u een afspraak te maken!
Route
hm_solundo_nunspeet_web_10b
Productspecialist

Advies nodig bij het maken van een keuze, wij staan klaar!

Wij begrijpen dat het maken van een keuze soms lastig kan zijn, vooral uit zo een breed assortiment. Wees gerust, onze specialisten ondersteunen en adviseren u graag, om samen te kijken welke overkapping of schuifdeur het beste bij uw woning past en zo de juiste aanschaf doet.

Contact
397