KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy

Glazen schuifwanden

Prachtige glazen schuifwanden voor overkapping of balkon. De schuifwanden zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Het geheel vormt een elegante aanvulling op uw overkapping of balkon. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifwanden samen

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset

2. Extra opties

Hieronder besteld u uw accessoires zoals tochtborstels en handgrepen.

Montagehandleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.

Tochtborstels Glas-Glas
Tochtborstels Glas-Glas
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Zijgeleiding / Tochtstrip Glas-Muur
Deurgrepen

Deurgrepen. (Let op, bij zijgeleiding zijn opschuif deurgrepen beperkt toe te passen.) RVS deurgreep heeft momenteel langere levertijd.

  • F
  • F
Eindplaatjes railset
Eindplaatjes railset worden gebruikt wanneer er geen zij-aanslag aanwezig is (zoals een staander of een balk). Het voorkomt zowel het uitrijden van de deuren als het eruit glijden van de borstels. Sunrooms is één van de weinige systemen die deze optie aanbieden door unieke profilering van zowel de bovengeleiding als onderrail.
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
RVS Meenemer set / RVS eindplaatjes
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 328,35
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 328,35
Concept naar mijzelf mailen

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras of glazen schuifwanden buiten: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Een glazenschuifpui voor veranda of glazen schuifwand buiten, wie wil dat nu niet? Met een glazen schuifpui voor overkapping heeft u meer comfort op uw terras; onze glazen schuifwanden voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben.

Vergroot uw woonwaarde met een glazen schuifwand

Met glazen schuifwanden terras kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Met de schuif wanden kunt u zelf reguleren hoeveel wind u doorlaat op uw terras. Bovendien vergroot u met onze glazen schuifwand overkapping de waarde van uw woning! Een glasschuifwand is een mooie toevoeging voor uw woning… Bekijkt u zelf maar eens de foto's van een glazen schuifwand buiten met overkapping.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten of glazen schuifpanelen op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwand buiten op balkon.

De voordelen van glazen wand

Met een glazen schuifpui veranda of een glazen schuifpui voor overkapping bent u tegen allerlei weersomstandigheden bestand. Dankzij de schuifwanden glas, oftewel de glazenschuifwand kunt u de glazen tuinkamers dichthouden bij koud of regenachtig weer en toch van buiten genieten. Glazen tuinkamers zijn bij uitstek de perfecte manier om het hele seizoen van uw tuin te genieten.

Met een glazen schuifwanden voor veranda ook wel glazenschuifpui voor overkapping zorgt u een warme sfeer en comfort. De glazen schuifwand laat zich makkelijk bedienen en geven een aangename sfeer en gevoel van vrijheid tegelijk. De glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwanden voor buiten kunnen namelijk met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen. Dat maakt het totaalplaatje van glazen schuifwanden overkapping natuurlijk compleet.

Glazen schuifwand kenmerken

De glazen schuifwanden voor overkapping is duurzaam en stevig. De schuif wanden bestaan uit aluminium boven- en onderrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen.

Een schuifwand glas bestaat uit aluminium onderdelen in combinatie met glasplaten. Andere benamingen ervoor zijn ook wel schuifdeuren glas of glas voor de overkapping. Glas voor de overkapping combineert u met de veilige glaspanelen van 82 cm of 98 cm breed en diverse hoogtevarianten, zo kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glas schuifwanden, oftewel glazen schuifpanelen.

Glazen wand op maat

Overweegt u een glazen schuifwand overkapping? Dan zijn er diverse mogelijkheden wat betreft kleuren en afmetingen. Afhankelijk van wat bij uw huis of tuin past kunt u naar (woon)stijl de juiste glasschuifwanden, oftewel schuifdeuren glas kiezen. Een glazen schuifwand voor overkapping is standaard leverbaar in drie kleuren: crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016) of verkeerswit (RAL9016). Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos. Hierdoor kan elke schuifwand passend gemaakt worden voor uw woning.

Een glazen wand kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken. Zo bestaan er glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor het balkon en nog diverse andere manieren waarvoor de glas schuifwanden ingezet kunnen worden. Glas voor de overkapping is daarnaast in verschillende afmetingen en soorten verkrijgbaar, voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen deuren voor de overkapping die passen bij uw situatie. De glazen schuifwand kan op maat gemaakt worden voor uw situatie. Niet alleen de kleur kunt u kiezen, maar ook de afmeting en de hoeveelheid deuren die past bij de glazen schuifwand op maat.

Vraag advies over een glazen schuifwand

Solundo biedt veel verschillende opties aan als het gaat om glas voor een overkapping of glazen schuifwanden in het algemeen. Glazen deuren overkapping, glazen schuifwanden voor veranda of toch gewoon glazen schuifwanden voor uw woning Solundo helpt u in elk geval de juiste keuze te maken voor uw specifieke behoeftes. Bent u benieuwd naar welke opties het beste zijn en welke extra’s u nodig heeft om de glas schuifwanden optimaal te kunnen gebruiken? Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden voor glazen schuifwanden overkapping, glazen schuifwanden voor buiten of een glazen schuifdeur dan zullen wij u helpen met persoonlijke advies.

Veel gestelde vragen

Welk glas wordt er voor de glazen schuifdeuren gebruikt?  

De glazen panelen van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10mm gehard glas. Dit maakt ze erg duurzaam.

Welke glasmaten zijn er?  

Solundo heeft diverse glasbreedtes (64cm, 82cm of 98cm) en glashoogtes in haar assortiment, zodat dit in vrijwel alle gevallen toepasbaar is. Er zijn in totaal 24 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes kennen een ruime bandbreedte die in het keuzemenu zichtbaar zijn als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte u beschikbaar hebt en kies de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. Automatisch wordt de bijpassende glashoogte voor u geselecteerd.

Kan ik met de glazen schuifdeuren een geïsoleerde tuinkamer maken?  

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kunnen we er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

Waar kan ik technische tekeningen en maatvoeringen van de glazen schuifwanden vinden?  

U kunt hier de technische tekeningen met alle maten als pdf downloaden, om eenvoudig de glazen schuifwanden zelf te monteren.

Verzorgt Solundo de montage van mijn glazen schuifdeuren?  

Onze glazen schuifwanden zijn met behulp van onze montage-instructie eenvoudig door u zelf te plaatsen. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig zijn te installeren bieden wij geen montage aan. Voor advies staan wij uiteraard voor u klaar!

Heb ik een fundering onder mijn glazen schuifwand nodig?  

Wanneer er geen stabiele ondergrond aanwezig is, dan is het verstandig om een aluminium kokerprofiel liggend onder de onderrail te plaatsen.

Kan ik mijn glazen schuifdeuren in een andere kleur krijgen?  

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Welke onderdelen van de glazen schuifwand zijn in kleur gecoat?  

Bij de standaardkleuren creme wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn altijd de bovenrail, de deursets en de zijgeleidingsprofielen in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. LET OP, bij de matzwarte (RAL9005 mat) variant is ook de onderrail in kleur gecoat!

Kan ik de railsets of andere onderdelen op maat laten zagen?  

Alle onderdelen bestaan uit diverse standaard maten, waardoor deze in vele gevallen toepasbaar zijn. Hierdoor doen wij niet aan het op maat zagen. Goed opmeten en selecteer de bijpassende maten in de configurator!

Kan ik ook een losse onder- of bovenrail krijgen?  

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

Worden er schroeven bij mijn glazen schuifwand geleverd?  

De glazen schuifwanden zijn voor meerdere doeleinden in te zetten, wat een verschillende montagewijze en verschillend montagemateriaal vraagt. Om deze reden leveren wij standaard geen schroeven.

Ik wil graag meenemers op mijn deuren monteren, welke moet ik kiezen?  

Bekijk hier onze uitleg over meenemers en welke soort u nodig hebt.

Wanneer heb ik eindplaatjes op de railsets nodig?  

Monteert u de railsets tussen bestaande wanden, staanders of poeren, die de railsets aan het eind geheel afsluiten? Dan heeft u geen eindplaatjes nodig. Monteert u de railsets met een ‘open einde’, dan heeft u eindplaatjes nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails lopen.

367