KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Glazen schuifwanden

Prachtige glazen schuifwanden voor overkapping of balkon. De schuifwanden zijn in 3 verschillende kleuren beschikbaar. Het geheel vormt een elegante aanvulling op uw overkapping of balkon. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen glazen schuifwanden samen

Slidingdoors - Kleur rail
Kleur deurset
Nog geen selectie gemaakt
Nog geen selectie gemaakt

Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden overkapping of ook wel glazen schuifwanden terras of glazen schuifwanden buiten: een must voor elke terrasoverkapping of afscherming van uw terras. Een glazen schuifwand buiten, wie wil dat nu niet? Meer comfort op uw terras met een glazen schuifwand terras; onze glazen schuifwanden voor buiten van het merk Sunrooms® kunnen uw terrasoverkapping eenvoudig omtoveren in een glasoase: rondom vrij zicht naar buiten door de glazen schuifwand voor overkapping, zonder dat de weersomstandigheden invloed op uw comfort hebben.

Met glazen schuifwanden terras kunt u nog langer van het buitenleven genieten. Bovendien vergroot u met onze glazen schuifwand overkapping de waarde van uw woning! Bekijkt u zelf maar eens de foto's van een glazen schuifwand buiten met overkapping.

Of wat denkt u van een glazen schuifpui buiten of glazen schuifpanelen op uw balkon? Met onze glazen schuifwanden maakt u uw balkon tot een verlengstuk van uw woning. Een extra ruimte om bij elk type weer heerlijk te zitten en te genieten van het uitzicht door de glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwand buiten op balkon.

De glazen schuifwanden voor overkapping bestaan uit aluminium boven- en onderrrails, een glasprofiel en een 10 mm gehard glazen paneel. De railsystemen van de glazen schuifwand voor overkapping zijn in diverse lengtes verkrijgbaar en hebben 3, 4, 5 of zelfs 6 sporen.

Gecombineerd met de veilige glaspanelen van 64 cm, 82 cm of 98 cm breed en vele hoogtevarianten, kunt u moeiteloos vrijwel elke opening voorzien van deze prachtige glazen schuifpui buiten, oftewel glazen schuifpanelen. De glazen schuifwanden voor overkapping of glazen schuifwanden voor buiten kunnen met diverse accessoires aangevuld worden, zoals deurgrepen, meenemers, zijgeleiding en borstelprofielen. Dat maakt het totaalplaatje van glazen schuifwanden overkapping natuurlijk compleet

Een glazen schuifwand voor overkapping is standaard leverbaar in drie kleuren: crèmewit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016) of verkeerswit (RAL9016). Het is zelfs mogelijk om bovenrail en deursets onderling in verschillende kleuren te combineren, de keuze is aan u. De combinaties voor een glazen schuifwand overkapping zijn daarmee bijna eindeloos.

U ziet, er zijn glazen schuifwanden voor overkapping, glazen schuifwanden voor terras, glazen schuifwanden buiten voor balkon in alle soorten en maten. Voor ieder wat wils. Er is altijd een glazen schuifpui buiten of glazen schuifwand overkapping die past bij uw situatie. Vraag ons naar de mogelijkheden voor glazen schuifwanden overkapping of glazen schuifwanden voor buiten.

Veel gestelde vragen

De glazen panelen van zeer hoge kwaliteit en zijn gemaakt van 10mm gehard glas. Dit maakt ze erg duurzaam.

Solundo heeft diverse glasbreedtes (64cm, 82cm of 98cm) en glashoogtes in haar assortiment, zodat dit in vrijwel alle gevallen toepasbaar is. Er zijn in totaal 24 verschillende glasmaten. U vindt alle maten in onze webshop. De hoogtes kennen een ruime bandbreedte die in het keuzemenu zichtbaar zijn als totale inbouwhoogte. Meet welke totale inbouwhoogte u beschikbaar hebt en kies de juiste bandbreedte waarbinnen deze hoogte ligt. Automatisch wordt de bijpassende glashoogte voor u geselecteerd.

Door middel van zijgeledingsprofielen en borstelprofielen kunnen we er voor zorgen dat de tuinkamer zo goed mogelijk wordt geïsoleerd. Hierdoor wordt wind/tocht aanzienlijk gereduceerd. Dus neem de twee profielen mee in uw bestelling voor meer comfort!

U kunt hier de technische tekeningen met alle maten als pdf downloaden, om eenvoudig de glazen schuifwanden zelf te monteren.

Onze glazen schuifwanden zijn met behulp van onze montage-instructie eenvoudig door u zelf te plaatsen. Omdat de glazen schuifwanden eenvoudig zijn te installeren bieden wij geen montage aan. Voor advies staan wij uiteraard voor u klaar!

Wanneer er geen stabiele ondergrond aanwezig is, dan is het verstandig om een aluminium kokerprofiel liggend onder de onderrail te plaatsen.

Solundo levert de glazen schuifdeuren in 4 standaardkleuren, namelijk crème wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M), verkeerswit (RAL9016) of matzwart (RAL9005 mat).

Bij de standaardkleuren creme wit (RAL9001), antraciet structuur (RAL7016M) en verkeerswit (RAL9016) zijn altijd de bovenrail, de deursets en de zijgeleidingsprofielen in kleur gecoat. De onderrail is blank geanodiseerd. LET OP, bij de matzwarte (RAL9005 mat) variant is ook de onderrail in kleur gecoat!

Alle onderdelen bestaan uit diverse standaard maten, waardoor deze in vele gevallen toepasbaar zijn. Hierdoor doen wij niet aan het op maat zagen. Goed opmeten en selecteer de bijpassende maten in de configurator!

De railsets zijn standaard pakketten, waarin boven- en onderrail van gelijke lengte samen verpakt zijn. Om de kwaliteit en functionaliteit van de schuifdeuren te waarborgen, is het niet mogelijk deze onderdelen uit een railset los te verkrijgen.

De glazen schuifwanden zijn voor meerdere doeleinden in te zetten, wat een verschillende montagewijze en verschillend montagemateriaal vraagt. Om deze reden leveren wij standaard geen schroeven.

Bekijk hier onze uitleg over meenemers en welke soort u nodig hebt.

Monteert u de railsets tussen bestaande wanden, staanders of poeren, die de railsets aan het eind geheel afsluiten? Dan heeft u geen eindplaatjes nodig. Monteert u de railsets met een ‘open einde’, dan heeft u eindplaatjes nodig om te voorkomen dat de glazen deuren uit de rails lopen.

367