KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Carport

U zoekt een bouwpakket voor een carport om zelf te monteren? Zoek niet verder, wij hebben de verschillende mogelijkheden al voor u geselecteerd. U treft hier de verschillende mogelijkheden, kleuren en varianten aan. Snel en eenvoudig te bestellen, maar ook altijd geschikt voor eigen montage.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen carport samen

Hieronder kunt u zelf uw carport op maat samenstellen. Van kleur tot aan het materiaal van het dak

In de materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Prijs inclusief BTW: € 0,00
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 0,00

Zelf uw carport kopen en uw carport bouwen? Iedereen kan het met behulp van de eenvoudige doe-het-zelf instructies!

Een Sunrooms® overkapping kan natuurlijk ook op een andere wijze gebruikt worden. Niet alleen uw terras kunt u ermee overkappen, u kunt er ook voor kiezen een carport voor uw auto, boot of motorfiets op te bouwen. Een carport kopen is voor iedereen binnen handbereik.

Wilt u graag uw voertuig tegen allerlei weersinvloeden beschermen maar heeft u geen mogelijkheid een garage of schuur te bouwen? Monteer snel en eenvoudig een carport auto van Sunrooms® en u bent van alle zorgen af. Opgebouwd uit hoogwaardig gecoat aluminium en polycarbonaat, met gesloten achter- en/of zijwand(en) oogt de carport modern en de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Carports modern of klassiek, ze zijn een waardevolle aanvulling voor uw woning.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen wanden in uw carport aan huis te plaatsen, hetzij gemaakt van aluminium rabatdelen of kozijnprofielen voorzien van gehard veiligheidsglas of polycarbonaat. Voor ieder wat wils! De 35mm dikke, gepoedercoate aluminium rabatdelen kunnen als wand in een overkapping of carport geplaatst worden, maar kunnen ook prima als erfafscheiding/schutting dienen. Een zij- of achterwand in uw carport auto kan zo eenvoudig verlengd worden om uw perceel af te bakenen.

Eén van de vele toepassingen van een aluminium terrasoverkapping is een carport overkapping, oftewel een carport alu. Uw auto, motor, caravan of camper staat onder een carport aan huis goed beschermd tegen weersinvloeden. Regen of vuil, maar ook vorst hebben onder een carport overkapping geen vat meer op uw voertuig. De carport alu heeft een stevige constructie, dat wilt u toch ook?

Wilt u een carport kopen en dan ook de carport modern bouwen? Solundo biedt u een eenvoudig carport bouwpakket aan, dat snel en gemakkelijk door u zelf te monteren is. Dit carport bouwpakket aluminium wordt in standaard afmetingen geleverd, maar het is niettemin ook mogelijk er een carport op maat van te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vrijstaande carport in plaats van een carport aan huis. Een carport bouwpakket biedt u zodoende vele mogelijkheden voor een carport bouwen.

Een carport kopen en een carport bouwen was nog nooit zo eenvoudig: onze overzichtelijke en beknopte montagehandleiding loods u snel door het montageproces. Hoe eerder u van uw nieuwe carport kunt genieten, hoe beter. En als u tevreden bent, zijn wij het ook!

369