KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
handige-carport-kopen-voor-aan-huis

Carport

U zoekt een bouwpakket voor een carport om zelf te monteren? Zoek niet verder, wij hebben de verschillende mogelijkheden al voor u geselecteerd. U treft hier de verschillende mogelijkheden, kleuren en varianten aan. Snel en eenvoudig te bestellen, maar ook altijd geschikt voor eigen montage.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen

1. Stel je eigen carport samen

Hieronder kunt u zelf uw carport op maat samenstellen. Van kleur tot aan het materiaal van het dak

2. Extra opties

Maak hier uw keuze voor interessante opties die geschikt zijn voor uw carport.

Handleiding

De handleidingen zijn digitaal te downloaden onder service & montage of selecteer hier de juiste handleiding(en) die dan uitgeprint mee worden geleverd.

  • M
Betonpoeren

Hier kunt u aangeven of u betonpoeren wilt toepassen om de staanders van de overkapping op te monteren. Uiteraard is het ook mogelijk om uw overkapping te plaatsen op een zelfgemaakte fundering. Zorg daarbij dat de fundering voldoet aan de voorwaarden gesteld in de montagehandleiding. Standaard wordt uw overkapping geleverd met 1 hemelwaterafvoer. Kiest u voor meer betonpoeren met een hemelwaterafvoer dan dient u ook in de materiaallijst de HWA pijp, bladrooster en gootuitloop aantallen aan te passen.

  • M
  • M
  • M
Verlichting

Een verlichting set bevat energiezuinige LED lampjes waarvan er 2 stuks per tussenligger worden gemonteerd. De benodigde boor, afstandsbediening en trafo(s) zijn inbegrepen in de set.

  • M
Terrasverwarmers

Voor nog meer gebruiksplezier van uw overkapping kunt u kiezen voor onze infrarood terrasverwarmers. Door het infrarood principe ervaart u snel een comfortabele stralingswarmte zonder dat de gehele ruimte eerst opgewarmd dient te worden. De terrasverwarmer wordt inclusief afstandsbediening geleverd.

  • F
Voorkant terrasoverkapping

Bij deze optie kunt u kiezen uit decoratieve schoren welke aan elke staander worden bevestigd of een glazen schuifwand. Met laatstgenoemde optie kunt u uw terrasoverkapping winddicht afsluiten.

  • M
  • M
In de Materiaallijst kunnen wijzigingen in de materialen van het geselecteerde product worden aangebracht.
Totaal:
Totaalprijs: € 807,58
Door u gekozen opties: € 0,00
Prijs inclusief opties en BTW: € 807,58
Concept naar mijzelf mailen

Concept versturen

Met het versturen van het concept gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.
Door u samengestelde productprijs inclusief opties en BTW:
€ 807,58

Zelf uw carport kopen en uw carport bouwen? Iedereen kan het met behulp van de eenvoudige doe-het-zelf instructies!

Een Sunrooms® overkapping kan natuurlijk ook op een andere wijze gebruikt worden. Niet alleen uw terras kunt u ermee overkappen, u kunt er ook voor kiezen een carport voor uw auto, boot of motorfiets op te bouwen. Een carport kopen is voor iedereen binnen handbereik.

Wilt u graag uw voertuig tegen allerlei weersinvloeden beschermen maar heeft u geen mogelijkheid een garage of schuur te bouwen? Monteer snel en eenvoudig een carport auto van Sunrooms® en u bent van alle zorgen af. Opgebouwd uit hoogwaardig gecoat aluminium en polycarbonaat, met gesloten achter- en/of zijwand(en), de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen wanden in uw carport aan huis te plaatsen, hetzij gemaakt van aluminium rabatdelen of kozijnprofielen voorzien van gehard veiligheidsglas of polycarbonaat. Voor ieder wat wils! De 35mm dikke, gepoedercoate aluminium rabatdelen kunnen als wand in een overkapping of carport geplaatst worden, maar kunnen ook prima als erfafscheiding/schutting dienen. Een zij- of achterwand in uw carport auto kan zo eenvoudig verlengd worden om uw perceel af te bakenen. 

Eén van de vele toepassingen van een aluminium terrasoverkapping is een carport overkapping. Uw auto, motor, caravan of camper staat onder een carport aan huis goed beschermd tegen weersinvloeden. Regen of vuil, maar ook vorst hebben onder een carport overkapping geen vat meer op uw voertuig. Dat wilt u toch ook?

Wilt u een carport kopen en dan ook de carport bouwen? Solundo biedt u een eenvoudig carport bouwpakket aan, dat snel en gemakkelijk door u zelf te monteren is. Dit carport bouwpakket aluminium wordt in standaard afmetingen geleverd, maar het is niettemin ook mogelijk er een carport op maat van te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een vrijstaande carport in plaats van een carport aan huis. Een carport bouwpakket biedt u zodoende vele mogelijkheden voor een carport bouwen.

Een carport kopen en een carport bouwen was nog nooit zo eenvoudig: onze overzichtelijke en beknopte montagehandleiding loods u snel door het montageproces. Hoe eerder u van uw nieuwe carport kunt genieten, hoe beter. En als u tevreden bent, zijn wij het ook!

369