Neem contact met ons op

Wij helpen je graag verder op de manier die bij u past: van videobellen en WhatsAppen tot een adviesgesprek in onze showroom!

Vul het formulier in

Dan nemen wij contact met u op en zorgen we ervoor dat u verder geholpen wordt!

Showroom

Industrieweg 66
8071 CW Nunspeet
Route

Veelgestelde vragen

Met welke bezorgkosten moet ik rekening houden?

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen € 100,- (tijdelijk geen bezorgkosten in Nederland boven de €1000,-) en binnen België € 125,- (uitgezonderd de Waddeneilanden).

Hoe kan ik mijn bestelde overkapping betalen?

Jouw bestelling wordt altijd door middel van een online betaling voldaan. De betaling hoeft niet direct na bestelling te geschieden, echter deze dient wel uiterlijk 3 werkdagen voor levering plaats te vinde

Ik wil graag warmtewerende dakpanelen in mijn overkapping, welke plaat moet ik kiezen?

In ons assortiment treft je ook terrasoverkappingen met IQ relax polycarbonaatplaten aan. Deze platen hebben een hogere warmtewering dan de heldere of opale polycarbonaatplaten.

Wanneer moet ik een gekoppelde overkapping bestellen?

De gootsets zijn verkrijgbaar in standaard lengtes van 306cm (alleen in RAL7016 structuur), 406cm, 506cm en 606cm. Wanneer je een bredere overkapping wenst, worden de gootsets aan elkaar gekoppeld. Zo krijg je bijvoorbeeld bij 1006cm breedte twee gootsets van elk 506cm. Houd er rekening mee dat beide gootsets dan iets ingekort moeten worden (503cm) en er altijd een staander onder een gootkoppeling wordt geplaatst.

Whatsapp
Loading..