De variant met een strakke uitstraling: de moderne overkapping van Solundo

Het uiterlijk van de moderne overkapping

Het uiterlijk van de moderne overkapping

Het assortiment van Solundo omvat terrasoverkappingen in allerlei vormen en maten. Zo is er een meer klassieke variant, maar ook de moderne terrasoverkapping zoals een glazen tuinkamer behoort tot de mogelijkheden. Niet in het minst omdat er juist veel vraag is naar een moderne overkapping tuin. Het onderscheid tussen de verschillende varianten van een moderne overkapping komt vooral tot uitdrukking in de vorm van de sierlijst en de staanders. De moderne overkapping van Solundo heeft vierkante staanders en een rechte, vlakke vierkante sierlijst. Zeer strak dus, bijna minimalistisch. Maar wel zoals u hem zoekt, passend bij de trend van een industriële look in en om het huis.

De moderne overkapping tuin verfraait zowel tuin als terras

De moderne overkapping terras of tuin is niet meer weg te denken in een moderne omgeving. De terrasoverkapping kan vaak goed ingepast worden in het ontwerp van de tuin. Ook de moderne tuin met een strakke en vaak rechte vlakverdeling past in de huidige moderne trend van buitenleven. Vaak zien we de toepassing van grijstinten en houtaccenten, waterpartijen en gazons. De moderne overkapping tuin van Solundo sluit naadloos bij deze trend aan. We laten u graag de mogelijkheden zien. Bezoek onze webshop of kom langs in onze showroom om u vakkundig te laten adviseren.

Bekijk en bestel ook dit product
Nu bekijken

Veelgestelde vragen over een moderne overkapping

Wat is een moderne overkapping?

Elke overkapping kan modern worden, maar u kunt ook in één keer een moderne overkapping aanschaffen. Iets wat modern is kan jaren later weer minder modern zijn. De trend bepaald wat modern is en wat niet. Zo is het nu modern om uw overkapping in het matzwart te hebben met strakke lijnen en helder glas. Een moderne overkapping kan na een aantal jaar er dus net anders uitzien.

Hoe maak ik mijn overkapping modern?

Met simpele aanpassingen kunt u uw overkapping modern maken.  U kunt uw overkapping modern maken door bijvoorbeeld bepaalde plantjes op te hangen of accessoires toe te voegen. Als u nog geen overkapping heeft kunt u een tijdloze overkapping bestellen. Een tijdloze overkapping zorgt ervoor dat u met behulp van accessoires en planten uw overkapping modern kunt maken voor elke trend.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..