KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een dubbele carport bouwen

Carport kopen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een dubbele carport zelf bouwen met behulp van Solundo

U heeft thuis twee auto’s staan die dag en nacht blootgesteld worden aan weer en wind. Terwijl dit misschien een van uw kostbaarste bezittingen zijn. Daarom zit u wellicht met de vraag; hoe bouw ik een carport? Solundo biedt veel mogelijkheden met een zelf samen te stellen carport bouwpakket. Bijgaand kunt u handleidingen bestellen die u stapsgewijs met u het proces doorlopen. We duiken er hieronder iets dieper in en lichten de mogelijke voordelen aan u uit.

 

De voordelen van het bouwen van uw eigen carport

Een dubbele carport zelf bouwen is misschien niet eenvoudig, maar zeker wel de moeite waard. We lichten hier uit welke voordelen erbij komen kijken.

- Hoe u zelf een carport kunt bouwen wordt aan de hand van verschillende handleidingen die u kunt bestellen aan u uitgelegd. Stap voor stap wordt u in het proces meegenomen.

- Door een dubbele carport zelf te bouwen bespaart u enorm veel kosten op manuren die u zou betalen bij een aannemer. Daarnaast zal de voldoening vele malen groter zijn en heeft u antwoord op de vraag; hoe bouw ik een carport.

- De materialen die u bij Solundo kunt bestellen zijn van de hoogste kwaliteit. Dit maakt dat uw carport vele jaren mee zal gaan en daarnaast ook prachtig zal ogen naast uw huis of schuur.

- Het aanbouwen van een carport zal de waarde van uw woning verhogen, mocht u het in de toekomst willen verkopen. Men zal er veel waarde aan hechten dat zij hun auto’s droog en veilig kunnen parkeren.

- Wanneer u een dubbele carport gaat bouwen heeft u keuze uit de optionele zijwanden en heater. Hiermee hoeft u in de wintermaanden de ruiten van uw auto niet meer te krabben. De ruimte kunt u vooraf aan uw vertrek verwarmen zodat u direct kunt vertrekken naar een afspraak.

In uw eentje de uitdagende vraag aan gaan van hoe u een carport kunt bouwen kan een opgave zijn. Ook als u er niet uitkomt met de handleidingen staat Solundo voor u klaar om u te assisteren met de opbouw.

Hoe zelf een carport bouwen?

Een dubbele carport bouwen is zeker een uitdaging, maar niet één die onmogelijk is. Met behulp van de optionele handleidingen die Solundo biedt, kunt u stapsgewijs een dubbele carport bouwen. De handleiding is op maat gemaakt voor uw specifieke bestelling. Wanneer u de stappen van deze handleiding volgt weet u hoe het carport bouwen precies in zijn werk gaat. Voordat u met de eerste stap begint, raden wij het aan om de handleiding even helemaal door te nemen. Hierdoor begrijpt u de voorgaande stappen beter en kunt u ervan uitgaan dat u antwoord heeft op de vraag: Hoe zelf een carport bouwen?

385