KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een eigen veranda bouwen

eigen veranda bouwen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een eigen veranda bouwen kan met behulp van Solundo

Een veranda in uw tuin hebben is heerlijk voor in de lente en zomermaanden. Maar wat nog fijner is, is wanneer u uw eigen veranda kan bouwen. Dit geeft enorm veel voldoening, en het biedt ook diverse voordelen. Daar gaan we hieronder verder op in. Heeft u na de uitleg nog vragen? Dan kunt u die aan ons stellen, we helpen u graag verder. Leest u mee?

 

De voordelen van een eigen veranda bouwen

Tijdens de lente en de zomer wilt u zoveel mogelijk van uw tuin genieten. Lekker even uw hoofd leegmaken, etentjes geven aan vrienden of familie of gewoon lekker een boek lezen. Met een veranda kan dit nog beter. Hiervoor kunt u kiezen om dit door een partij te laten doen, maar het is ook mogelijk om uw eigen veranda te bouwen. Dit biedt namelijk veel voordelen, voordelen zoals:

- De manuren die u zult betalen wanneer u een partij inhuurt vallen vaak hoog uit. Manuren zijn eenmaal prijzig. Wanneer u uw eigen veranda gaat bouwen maakt u deze kosten niet. Maar alleen de kosten van het materiaal dat u hiervoor aanschaft.

- U heeft het proces helemaal in handen. Bepaal wanneer u wat doet en zorg er zelf voor dat u zo snel mogelijk van uw eigen veranda kunt genieten.

- Wanneer u uw eigen veranda heeft gebouwd, kunt u des temeer van de veranda genieten wanneer u vrienden uitnodigt of zelf even geniet.

Met de handleiding die u bij uw pakket kunt bestellen kan elke doe-het-zelver het pakket in elkaar zetten. Mocht u er toch niet helemaal uitkomen, kunt u contact opnemen met Solundo. We staan u graag te woord en helpen u waar nodig. Zodat de bouw van uw veranda ongestoord door kan gaan.

Hoe werkt het bestellen en de bouw?

Wanneer u via Solundo een zelfbouwpakket wilt bestellen, dient u eerst een keuze te maken uit een aantal vereisten. Het gaat hierom de kleur van het materiaal, het type dak, het type sierlijst en de uiteindelijke grootte van uw veranda. Heeft u hier een keuze in kunnen maken? Dan krijgt u de vervolgstappen te zien. Dit zijn de optionele materialen en voorzieningen.

Door de extra opties aan te vinken kunt u uw eigen veranda uniek maken, om het bijvoorbeeld naadloos aan te laten sluiten aan het aanzicht van uw huis. De kosten voor uw eigen veranda beginnen rond de € 1.000,- en kunnen wel oplopen tot € 15.000,-. Het is maar net waar uw wensen liggen. Hoe groter de wensen, hoe kostbaarder het plaatje zal worden. Wij kunnen u hier ook in adviseren mocht dit wenselijk zijn.

Heeft u eenmaal een keuze kunnen maken en heeft u besloten om de bestelling te plaatsen? Dan doet Solundo er alles aan om er voor te zorgen dat de bestellingen binnen zes weken bij u thuis wordt afgeleverd. Het kan voorkomen dat er onverhoopt iets gebeurd bij de levering waardoor wij dit niet waar kunnen maken. In dat geval zullen wij er alles aan doen om de koop alsnog naar tevredenheid af te kunnen sluiten.

U wordt tijdens het hele proces op de hoogte gehouden via de mail. Zo staat u niet voor verassingen. Bestel nu uw veranda zelfbouwpakket via Solundo en geniet in de zomer van uw veranda.

385