KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Kies uit de afdaken terras van Solundo om uw tuinfeesten nog beter te kunnen vormgeven

afdak terras
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Tuinfeest organiseren? De afdaken terras van Solundo zorgen voor een optimale sfeer
Heerlijke lange zomeravonden om eens goed uit te pakken tijdens een tuinfeest. Bijvoorbeeld om een verjaardag of huwelijksjubileum te vieren. Wat is er mooier om dan buiten een tuinfeest te organiseren? De afdaken terras van Solundo zorgen voor een optimale buitenbeleving, terwijl u en uw gasten beschut tegen eventuele weersinvloeden van elkaar kunnen genieten. 

De mens is een sociaal wezen, we ontmoeten elkaar graag, we doen gezellig samen een drankje en we wisselen onze belevenissen uit. Een terras afdak draagt bij aan die sfeer en beleving. Ondanks de ruimtelijke beleving met vrij uitzicht naar buiten geeft een afdak terras een behaaglijk en knus gevoel. Sfeerverlichting, kaarsen en een heerlijke loungeset maken het terras afdak compleet.

Laten we nog een stap verder gaan voor de perfecte buitenbeleving: stel u voor dat u een mooie buitenkeuken of BBQ onder uw glazen afdak terras plaatst. Op die manier is het mogelijk om heerlijke gerechten voor uw gasten klaar te maken, terwijl u comfortabel onder het afdak terras staat. Uw buitenkeuken blijft mooi beschermd tegen het weer, steeds klaar om nieuwe gerechten uit te proberen. Dat zullen uw gasten waarderen!

Een glazen afdak terras geeft een extra chique uitstraling
Afdaken terras zijn er in diverse vormen en kleuren. Een variant is bijvoorbeeld een glazen afdak terras, wat er zeer chique uit ziet. Hierbij heeft u vrij uitzicht naar buiten, bijvoorbeeld op de sterrenhemel tijdens een lange mooie zomeravond. De avond kan niet lang genoeg duren. Uw vrienden zullen jaloers zijn op uw terras afdak. Maar dat is niet erg; een afdak terras is een gespreksonderwerp om samen onder het genot van een drankje nog eens uitgebreid verder over te praten. Heeft u de uitnodiging al gemaakt?

385