Kies uit de afdaken terras van Solundo om uw tuinfeesten nog beter te kunnen vormgeven

Altijd een passende oplossing tussen de afdaken terras van Solundo.

Tuinfeest organiseren? De afdaken terras van Solundo zorgen voor een optimale sfeer
Heerlijke lange zomeravonden om eens goed uit te pakken tijdens een tuinfeest. Bijvoorbeeld om een verjaardag of huwelijksjubileum te vieren. Wat is er mooier om dan buiten een tuinfeest te organiseren? De afdaken terras van Solundo zorgen voor een optimale buitenbeleving, terwijl u en uw gasten beschut tegen eventuele weersinvloeden van elkaar kunnen genieten. 

De mens is een sociaal wezen, we ontmoeten elkaar graag, we doen gezellig samen een drankje en we wisselen onze belevenissen uit. Een terras afdak draagt bij aan die sfeer en beleving. Ondanks de ruimtelijke beleving met vrij uitzicht naar buiten geeft een afdak terras een behaaglijk en knus gevoel. Sfeerverlichting, kaarsen en een heerlijke loungeset maken het terras afdak compleet.

Laten we nog een stap verder gaan voor de perfecte buitenbeleving: stel u voor dat u een mooie buitenkeuken of BBQ onder uw glazen afdak terras plaatst. Op die manier is het mogelijk om heerlijke gerechten voor uw gasten klaar te maken, terwijl u comfortabel onder het afdak terras staat. Uw buitenkeuken blijft mooi beschermd tegen het weer, steeds klaar om nieuwe gerechten uit te proberen. Dat zullen uw gasten waarderen!

Een glazen afdak terras geeft een extra chique uitstraling
Afdaken terras zijn er in diverse vormen en kleuren. Een variant is bijvoorbeeld een glazen afdak terras, wat er zeer chique uit ziet. Hierbij heeft u vrij uitzicht naar buiten, bijvoorbeeld op de sterrenhemel tijdens een lange mooie zomeravond. De avond kan niet lang genoeg duren. Uw vrienden zullen jaloers zijn op uw terras afdak. Maar dat is niet erg; een afdak terras is een gespreksonderwerp om samen onder het genot van een drankje nog eens uitgebreid verder over te praten. Heeft u de uitnodiging al gemaakt?

Veelgestelde vragen over de afdaken van een terras

Hoeveel kosten afdaken voor een terras?

De goedkoopste optie voor een speciale terrasoverkapping als afdak voor het terras kost € 998,54. Hier kunnen nog verschillende extra’s aan toegevoegd worden zoals een ander dak, verlichting, andere kleur en nog veel meer. Door zelf de terrasoverkapping te personaliseren kunt u het zo duur maken als uw eigen budget toelaat. Bekijk welke opties allemaal beschikbaar zijn op onze terrasoverkapping productpagina.

Welke afdaken terras is het best?

Het beste afdak voor uw terras is een aluminium terrasoverkapping met polycarbonaten dak. Er zijn diverse opties als het gaat om een afdak kiezen voor uw terras. De meest waarschijnlijke zijn speciale terrasoverkappingen, maar deze kunnen van hout en van aluminium gemaakt worden. Aluminium is de beste keuze omdat aluminium onderhoudsarm is en lang meegaat. Dit gecombineerd met een glazen of polycarbonaat dak, zorgt ervoor dat u jarenlang zult genieten in uw tuin.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..