KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons

Kunststof overkapping

Hoogwaardige kunststof overkapping op maat voor uw tuin. Verleng uw woonkamer met een prachtige overkapping van hoogwaardig en onderhoudsvrij materiaal. Extra handige opties beschikbaar. Solundo zorgt voor een complete overkapping waar u eindeloos van kunt genieten onder alle weersomstandigheden. Afbeelding kan afwijken van het gekozen product.

1.

Samenstellen
2.

Extra opties
3.

Bestellen
Nog geen selectie gemaakt

Kunststof overkapping en Polycarbonaat overkapping

U wilt graag een terrasoverkapping kopen? Onder de vele mogelijkheden en varianten is een Kunststof overkapping een zeer gewild product. Een terrasoverkapping polycarbonaat is opgebouwd uit een aluminium constructie, voorzien van polycarbonaatplaten. Verkrijgbaar in helder, melkwit of de zonwerende variant IQ Relax (melkwit). Polycarbonaat is een duurzaam materiaal dat eenvoudig te verwerken is in uw overkapping polycarbonaat. De platen kennen een stevige structuur en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Daarnaast kunnen ze ook extra bescherming bieden tegen felle zonnestralen en warmte in de overkapping. De kunststof overkapping is eenvoudig te monteren, eventueel in te korten, mocht dat nodig zijn.

Materiaal van de kunststof overkapping

De overkapping is niet volledig van kunststof gemaakt. Het geraamte bestaat uit gepoedercoate aluminium. De poedercoating kan in verschillende kleuren gemaakt worden, zo kunt u een overkapping in crème wit, verkeerswit of antraciet hebben. Aluminium is stevig en duurzaam wat het ideaal materiaal maakt voor een overkapping. Aluminium is niet alleen duurzaam maar ook makkelijk te monteren aangezien het niet zo zwaar als staal is. Met een aluminium overkapping kunt u nog jarenlang genieten van uw tuin en woning zonder afhankelijk te zijn van het weer.

Extra’s voor de polycarbonaat overkapping

Polycarbonaat is ideaal als bescherming tegen de warme zon maar er zijn nog extra onderdelen die zorgen voor een luxe overkapping. Er zijn verschillende extra’s die u kunt toevoegen aan uw overkapping. Infrarode verwarming is iets wat toegevoegd kan worden, zodat u zelfs in de winter kunt genieten van uw tuin zonder last te hebben van de kou. Niet alleen helpt infrarode verwarming geeft een luxe uitstraling, ook verlichting brengt luxe met zich mee. De ingebouwde Led verlichting zorgt ervoor dat u in de winter en zomeravonden gerust nog buiten kunt zitten zonder dat het te donker wordt. U kunt met behulp van deze extra’s uw overkapping zo luxe maken als u zelf wilt. Maak de overkapping zo helemaal naar wens. Zorg met behulp van deze extra’s dat u het hele jaar kunt genieten van uw tuin en overkapping!

Monteren

Wanneer u heeft gekozen welke opties u wilt kiezen voor uw kunststof overkapping. Dan is het tijd om de overkapping in elkaar te zetten. En dit kunt u gemakkelijk zelf! Met de online montagehandleiding kunt u stapsgewijs de kunststof overkapping stap voor stap opbouwen. Per stap wordt benoemd welke materialen u nodig heeft en welk gereedschap daarbij hoort. Een tip van ons: nodig een vriend of familielid uit om u te helpen met het opbouwen van de overkapping dan heeft u voor u het weet een mooie kunststof overkapping in uw tuin staan! Krijg zo nog meer voldoening uit uw overkapping.

Polycarbonaat overkapping

Met een terrasoverkapping polycarbonaat bent u verzekerd van een hoogwaardig product tegen een uiterst scherpe prijs. Eenmaal opgebouwd zult u jarenlang plezier hebben van uw onderhoudsarme polycarbonaat overkapping. Een overkapping polycarbonaat is een uiterst flexibele oplossing voor het overkappen van uw terras. Ook voor de toepassing als zijwand en zijspie is polycarbonaat zeer flexibel en doelmatig, omdat het op vrijwel elke maat te maken is. Een zijspie van polycarbonaat zal ervoor zorgen dat er geen wind onder de overkapping door kan komen van de zijkanten. Zo heeft u altijd een plekje in de tuin die uit de wind is.  Dus, gaat u een terrasoverkapping aanschaffen? Bekijk dan zeker onze polycarbonaat overkapping!

Solundo geeft advies

Een kunststof overkapping is ideaal als koele plek in de zomer en als warme plek in de tuin voor de winter. Elk seizoen kunt u genieten in de tuin met de polycarbonaat overkapping. Weet u precies wat u wilt voor uw overkapping? Kies uit de verschillende opties en bestel gelijk uw overkapping! Vind u het toch wat lastiger door de verschillende keuzes die u kunt maken? Wees gerust wij helpen u graag om de juiste beslissing te maken. Bekijk alle voorbeelden die wij laten zien op de website, om daar inspiratie uit te kunnen doen. Vind u het nog steeds ingewikkeld? Neem dan contact met ons op en kom langs bij onze showroom voor persoonlijk advies. Samen creëren wij uw droomtuin!

421