De voordelen van zelf een serre bouwen

Wat zijn eigenlijk de voordelen van zelf een serre bouwen? Wij zetten de voordelen voor u hier op een rij.

Waarom zou u zelf een serre bouwen? 

Een serre is een prachtige toevoeging voor uw woning en uw tuin. Met een serre vindt u de perfecte balans tussen buiten en binnen. Echter kan het laten plaatsen van een serre iets zijn waar u tegenop ziet. De prijzen voor het plaatsen van een serre kunnen namelijk flink uiteenlopen. Daarvoor heeft Solundo voor u de perfecte oplossing. Bij Solundo kunt u namelijk een doe het zelf pakket serre aanschaffen. Op deze manier kunt u zelf uw serre bouwen zonder extra kosten. Lees hier meer over de voordelen van een serre en hoe u met een bouwpakket van Solundo zelf een serre kunt bouwen.

De voordelen van zelf een serre bouwen  

Wilt u in alle seizoenen genieten van uw tuin. Dan is een serre zelfbouw pakket de perfecte oplossing. Zo kunt u in de zomermaanden heerlijk tot laat in de avond genieten van uw serre. Is het winter en sneeuwt het? Hoe leuk is het om dan lekker warm binnen te zitten, maar toch te kunnen genieten van de transformatie van uw tuin? Met een serre vergroot u uw woning en creëert u meer daglicht in huis. Op deze manier verkleint u de overgang van binnen naar buiten. Bij Solundo kunt u bij het samenstellen van uw serre ook kiezen voor glazen schuifdeuren. Dit is de perfecte keuze voor de echte natuur- of tuinliefhebber. Omdat u een zelfbouw serre aanschaft bij Solundo, bespaart u ook nog eens op mankracht.  Dat maakt een serre bij Solundo een goede keus als u niet te veel geld wilt uitgeven. Ook is zelf uw serre bouwen een leuk DIY project! Wist u trouwens dat wanneer u zelf een serre gaat bouwen, de waarde van uw huis stijgt? Een serre is dus ook een fijne investering voor in de toekomst.  

De voordelen van Solundo  

Een serre heeft u veel te bieden. Maar waarom zou u ervoor kiezen om zelf uw serre te bouwen met een bouwpakket van Solundo? Bij Solundo bent u ervan verzekerd dat alle materialen van hoogwaardige kwaliteit zijn. Daarnaast hebben al onze producten een CE-keurmerk. Is er iets misgegaan in de fabriek met uw serre zelfbouw pakket? Geen probleem! U hebt 5 jaar garantie op fabricagefouten. Ook hebben we nog vele accessoires en extra opties die u kunt meebestellen met uw serre.  

Zelf een serre bouwen met een bouwpakket van Solundo 

Hoe bestel je een zelfbouw serre bij Solundo? Dit gaat heel gemakkelijk. Zo kunt u kiezen uit onder andere de kleur van uw serre, het dakmateriaal, de sierlijst en de breedte en diepte van uw serre. Wanneer u uw selectie hebt gemaakt, ziet u direct de prijs van uw serre. Daarnaast kunt u nog kiezen uit een aantal extra opties. Hierbij kunt u onder andere denken aan verlichting voor uw serre, verwarmers en glazen schuifdeuren. 

Wij raden u aan om ook de handleiding mee te bestellen.  

Samengevat 

Wilt u graag een serre zelf bouwen? Dan bent u bij Solundo aan het juiste adres. U kunt bij ons namelijk een doe het zelf pakket serre aanschaffen. U kunt dit bouwpakket naar uw smaak samenstellen. Door een serre zelf te bouwen, hoeft u geen extra mankracht te betalen. Dat maakt een serre zelf bouwen een goede keus. Geniet nu extra van meer oppervlakte in uw huis, meer daglicht in huis en van uw prachtige tuin. 

Hebt u vragen over onze producten? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. We staan u graag te woord.  

Hoe maakt u zelf een serre?

Je kunt zelf een serre bouwen met een gepersonaliseerd bouwpakket van Solundo. 

Wat kost het bouwen van een serre?

De kosten van zelf een serre bouwen bij Solundo is afhankelijk van de keuzes die u maakt bij het personaliseren van uw serre. Na de selectie die u hebt gemaakt, ziet u direct de prijs van uw serre.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..