De zonneluifel elektrisch laat zich zeer eenvoudig bedienen, u leert het in een handomdraai.

Solundo legt u graag de werking en bediening van de zonneluifel elektrisch uit.

 

U bedient uw zonneluifel elektrisch met een druk op de knop!
De elektrische plissés in ons assortiment duiden we ook graag als elektrische zonneluifel aan. Omdat het uiteindelijk iets is, dat zich boven uw hoofd afspeelt, zoals een luifel dat doet. De zonneluifel elektrisch wordt eenvoudig en snel als een elektrisch zonnescherm overkapping tussen de liggers gemonteerd. Eenmaal geïnstalleerd, is de bediening van de elektrische zonneluifel verrassend eenvoudig.

Solundo levert bij de elektrische zonneluifel een 16-kanaals afstandsbediening, waarmee elke plissé afzonderlijk geopend of gesloten kan worden; of alle plissés als een complete zonneluifel elektrisch in één keer. En het is werkelijk niet meer dan een druk op de knop. Het is bovendien mogelijk om de elektrische zonneluifel op een bepaalde positie stil te zetten. Bijvoorbeeld wanneer u slechts gedeeltelijk schaduw op uw terras wenst, maar wel met voldoende lichtinval.

 

We zijn er trots op dat we de elektrische zonneluifel prijs scherp hebben kunnen houden voor u als consument. De al bestaande plissés zijn eenvoudig uit te breiden met de elektrische aandrijfunit om zo tot een complete elektrisch zonnescherm overkapping te komen. De zonneluifel elektrisch prijs is uitermate concurrerend in de markt, omdat het een eenvoudige doch doeltreffende aanvulling op de plissé is. Daarmee is het als een modulair systeem te zien, dat ook later nog toe te voegen is. Op deze wijze zal de elektrische zonneluifel prijs u niet weerhouden om te kiezen voor extra comfort, daarvan zijn wij overtuigd.

 

Veelgestelde vragen over de zonneluifel elektrisch

Wat kost een elektrische zonneluifel?

De elektrische zonneluifel ook wel plissé is al beschikbaar vanaf € 564,15. Er is keus uit verschillende zonwering, waar verschillende kosten aan hangen. U kunt de juiste zonwering uitkiezen voor uw situatie. Hoe groter het oppervlak dat u moet beschermen tegen de zon, hoe meer het zal kosten. Bepaal zelf hoe prijzig u de zonwering maakt.

Hoe lang gaat een elektrische zonneluifel mee?

Het is de bedoeling dat de elektrische zonneluifel even lang meegaat als uw overkapping zelf. De elektrische zonwering kan hierdoor ook jaren meegaan. Wel is het van belang dat u het plissé goed verzorgt en niet in heftige weersomstandigheden gebruikt. Zo kunt u jarenlang genieten van uw zonwering.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..