KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Droomtuin: een stijlvolle overkapping met zwarte schuifdeuren

hm_polinder_nunspeet_lr_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

De zwarte schuifdeuren in een overkapping zien er niet alleen luxe uit, maar zijn ook nog eens praktisch.

Het is niet meer weg te denken uit de huidige woontrends: zwarte schuifdeuren binnen. De schuifdeur zwart heeft z’n intrede gedaan in veel interieurs. Het is elegant en eenvoudig te combineren met andere kleuren. Het is logisch dat we het ook in tuinen steeds meer zien; de zwarte schuifdeuren.

De tuin is een verlengstuk van het huis. Met een terrasoverkapping creëer je dit extra. Zo is er de mogelijk om de terrasoverkapping net zo gezellig in te richten als je woonkamer. Als je van een hotel chique of industriële (interieur)stijl houdt, dan is de schuifdeur buiten zwart een echte aanrader.

Wanneer er wordt gekozen voor een houten overkapping is het mogelijk om er zwarte schuifdeuren in te plaatsen. Met een zwarte schuifpui buiten creëer je luxe en geeft je tuin een extra ambiance.  Het is mogelijk om de zwarte schuifdeuren helemaal naar eigen smaak te stylen. Je kunt zelf bepalen hoe de zwarte roedes op de glazen schuifwand worden verdeeld. De roedeverdeling op je zwarte schuifdeur maakt je zwarte schuifpui buiten een echte eyecatcher. Niet alleen van buiten ziet dit er mooi uit maar de zwarte schuifdeur vanuit binnen heeft dezelfde uitstraling.

Met een zwarte schuifdeur zorg je naast een mooie toevoeging aan je terrasoverkapping ook nog voor een praktische oplossing. Zowel in de winter, als in de zomer kun je genieten van extra ruimte in je tuin. Dat klinkt als een droomtuin, toch?

385