KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Een carport dichtmaken

Carport bouwen
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een carport dichtmaken biedt veel voordelen

Een carport naast uw huis of in uw tuin hebben is al een enorm voordeel. Maar als u de carport gaat dichtmaken, komen er nog meer voordelen bij kijken. Helemaal wanneer u de carport zelf zal dichtmaken. Dan denkt u wellicht: welke voordelen biedt het dan en hoe kan ik de carport zijkant dichtmaken? We gaan hieronder dieper op de inhoud in. Zit u achteraf nog met vragen? Stel ze dan gerust aan ons.

 

Welke voordelen gaan gepaard met een dichte carport?

Wilt u een carport dichtmaken. Dient u uiteraard eerst een carport dak te maken voordat u van de voordelen van een dichte carport kunt genieten. Maar wat zijn deze voordelen precies en hoe kunt u ervoor zorgen dat u hier ook van kunt genieten?

- Een carport met plat daken maken biedt al bescherming tegen regen, hagel en sneeuwen eventuele vallende takken. Maar wanneer u van de carport de zijkant zal dichtmaken zullen er geen dieren zoals vogels op uw auto kunnen zitten. Houdt u de ruimte beter verwarmd en kan niemand de ruimte betreden behalve de mensen met toegang.

- Wanneer u voor uw carport een plat dak gaat maken is het eenvoudig dit dak in de toekomst te onderhouden. Daarnaast neemt het een stuk minder ruimte, in de hoogte in. Waardoor bijvoorbeeld het aanzien van uw huis niet al te veel aangetast/belemmerd zal worden.

- Een plat dak voor de carport maken drukt de kosten, omdat er bijvoorbeeld geen kosten worden gemaakt voor dakpannen. Daarnaast is, zoals hierboven al benoemd is, het onderhoud makkelijker.

- Als u een carport wilt dichtmaken, heeft u keuze uit meerdere opties. Waarvan één een heater is. Dit maakt het mogelijk om de carport vooraf aan uw vertrek te verwarmen. Dan stapt u niet alleen in een warme auto. Ook hoeft u na een koude winternacht de ruiten niet te krabben! Ideaal voor wanneer u haast heeft om te vertrekken.

Het dak van de carport maken kan met diverse hoogwaardige producten en materialen gedaan worden. Maak een keuze die het best bij u en uw huis past via Solundo!

Hoe kan ik het zelf?

Op de site van Solundo heeft u de keuze uit een aantal vereiste materialen en kleuren. Zo kunt u de kleur van al het materiaal aangeven. Van welk materiaal u het dak van de carport wilt maken. Welke sierlijst u het mooist vind passen bij het geheel. Bij de laatste vereiste stap bepaald u het formaat van uw carport. Eenmaal een keuze hierin kunnen maken? Dan krijgt u de optionele keuzes te zien. Met de optionele keuzes kunt u uw carport helemaal eigen maken. En ervoor zorgen dat het naadloos aansluit op uw huis, schuur of tuinhuis dat u al heeft staan. Bij Solundo kunt u echter alleen een plat dak voor de carport maken. Een carport dak maken dat schuin is met bijvoorbeeld dakpannen is bij ons niet mogelijk.

385