Een dichte serre aanbouwen

Een dichte serre maken is eenvoudiger dan u wellicht denkt. Volg de handleiding en elke doe-het-zelver is in staat om zijn/haar serre te bouwen.

Zelf een dichte serre aanbouwen doet u zo

U bent op zoek naar een mooie serre, dat zal dienen als verlenging van uw huis én uw tuin. U twijfelt alleen of u deze zelf gaat bouwen of laat bouwen door aannemers. Dat snappen wij. Het kan namelijk een ingewikkelde klus lijken op het eerste oog. Dit is echter niet het geval. Een dichte serre aanbouwen is – als u de stappen volgt – namelijk goed te doen voor een handige doe-het-zelver. Daarnaast biedt het ook vele voordelen als u een serre aan huis gaat bouwen. We gaan hier dieper in op de voordelen en hoe het precies in zijn werk gaat. Mocht u na het lezen van dit blog nog steeds met vragen zitten. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder.

 

De voordelen van een serre aan huis

Een luxe serre aanbouwen, of het nu aan uw huis of bij uw tuinhuis is, is een aangename toevoeging. Het verhoogt niet alleen de waarde van uw woning, zelf kunt u ook van veel dingen genieten.

Wanneer u zelf een serre gaat aanbouwen, kunt u het hele jaar door van uw buitenruimte genieten. Het gevoel ervaren van in de tuin zijn en in uw huis, in één. Wanneer u tijdens dat u een serre aan huis gaat bouwen ook een heater bij bestelt, kunt u zelfs op de koudste dagen genieten van buiten.

Planten die niet gemaakt zijn voor koude klimaten, zoals in de winter in België, kunnen de winter prima overleven wanneer ze binnen in de door u gemaakte serre staan. Met een beetje warmte van de heater en veel liefde van u, gaan ze nog jaren mee. Daarnaast hoeft u tuinmeubelen niet meer op te slaan na het seizoen, wanneer u een serre gaat aanbouwen. Deze staan dan droog en beschermd tegen de winter.

Daarnaast bespaart u enorm veel geld wanneer u een luxe serre gaat aanbouwen met uw eigen handen. U hoeft dan namelijk alleen over de kosten van het materiaal en eventuele gereedschappen na te denken. Het uurtarief wat erbij komt kijken wanneer u een partij inhuurt, is er dan namelijk niet! Daarnaast zal de voldoening nadat u een dichte serre gaat aanbouwen vele malen groter zijn, dan wanneer u het laat doen.

Hoe u zelf een serre kunt bouwen met Solundo

Een serre aanbouwen aan huis is een pittige klus, denkt u wellicht. En het zal zeker zwaar zijn, maar met hulp vanuit Solundo is het redelijk eenvoudig. Wij zijn ervan overtuigd dat elke doe-het-zelver met onze handleiding prima uit de voeten kan. Een serre aanbouwen aan huis is daarmee ook voor u mogelijk.

U maakt op onze website de keuze uit een aantal vereiste materialen en soorten. Dit gaat om het bepalen van de kleur, de sierlijst, het materiaal voor het dak en de grootte van de serre zelf. Als u dit eenmaal gedaan heeft, maakt u de keuze uit de optionele materialen en voorzieningen. Dit maakt uw serre uniek en het is daarmee mogelijk om de stijl van uw woning te hanteren.

Zodra u eenmaal klaar bent met het samenstellen van uw serre zelfbouwpakket, kunt u ervoor kiezen om de opzet op te slaan voor later of om de bestelling te plaatsen. Solundo probeert er alles aan om uw bestelling binnen zes weken tijd bij u af te leveren. Tijdens deze periode houden wij u op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Mocht het zo zijn dat wij onverhoopt de bestelling niet op tijd kunnen leveren? Dan zoeken we samen met u naar een gepaste oplossingen, zodat de koop alsnog naar tevredenheid gesloten kan worden.

Ook een dichte serre aanbouwen? Stel nu uw eigen bouwpakket samen op Solundo!

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..