KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een mini serre zelf maken

mini serre maken
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een mini serre maken doe je zo

Telkens loop je er tegenaan; het is te koud, het regent, het waait te hard. Dit terwijl je van het terras wilt kunnen genieten met een heerlijke kop koffie of in gezelschap. Wellicht ligt de oplossing voor dit vraagstuk door zelf een mini serre te maken. Of het vlonder of terras tegen het huis aan ligt of los in de tuin, is geen probleem om zelf een mini serre te maken. Door de handleiding stapsgewijs te volgen kan iedere doe-het-zelver een mini serre maken. Wij leggen de voordelen uit, beschrijven hoe je het kan bestellen en vertellen hoe je zelf de kleine serre kan maken.

 

De voordelen om zelf een kleine serre te maken

De voordelen van een eigen mini serre zelf maken in de tuin met de opties die Solundo je biedt, zijn immens. Niet alleen geniet je van het buitenleven terwijl je droog en warm zit - zelfs in de winterperiode - maar je kunt ook blijven genieten van de schoonheid van uw tuin zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over het veranderende weer.

Een kleine serre maken zorgt voor een unieke en mooie sfeer in elke tuin, creëert een prachtig middelpunt en brengt een vleugje licht en warmte in de buitenruimte. Bij Solundo kun je kiezen uit een reeks stijlvolle en moderne ontwerpen, maar je kunt je eigen glazen huis ook aanpassen aan jouw exacte wensen. Dit terwijl je zelf de kleine serre zal maken. Zo houdt je de touwtjes in handen.

Bovendien, wanneer je zelf een mini serre zal maken, beschermt dit ook je planten tegen de elementen, zodat ze gezond blijven en goed gedijen. Het kan ook een beschutte ruimte bieden voor entertainment, zodat jij en je gasten in elk seizoen van de tuin kunnen genieten.

Ten slotte is een serre een uitstekende manier om van het buitenleven te genieten en toch het comfort van een binnen verblijf te hebben. Met de optie die Solundo biedt, kun je genieten van de schoonheid van de tuin vanuit het comfort van je eigen huis.

Ook kun je zelf een balkon serre maken

Zelf een balkon serre maken is een spannende en uitdagende taak, die zich uit zal betalen in plezier. Met behulp van de webshop van Solundo kun je eenvoudig een unieke serre voor je balkon samenstellen en bouwen.

De eerste stap is het bepalen van de grootte van de serre dat je wilt. Je kunt via de site je serre samenstellen op basis van de breedte, lengte en hoogte en het materiaal en overige opties. Zo kun je berekenen hoeveel glas en andere materialen je nodig hebt.

Vervolgens kun je het soort inlijstmateriaal kiezen dat je wilt gebruiken. Je kunt ook de kleur van de lijsten kiezen: Crèmewit, Verkeerswit of Antracietgrijs.

Tot slot kun je kiezen welke accessoires je aan het glazen huis wilt toevoegen. Solundo biedt tal van mogelijkheden wanneer je een balkon serre zelf zal maken.

 

Hoe je zelf een mini serre kan maken

Vink de gewenste opties aan in onze webshop die je graag in de tuin of op je balkon terugziet. Dit gaat om de juiste kleur, de juiste materialen en afmetingen en de overige opties zoals ledverlichting. Solundo streeft ernaar om de bestelling binnen 6 weken bij je thuis af te leveren. Zodat je zo snel mogelijk een mini serre kan maken en van de tuin kunt genieten.

Wanneer je bij het samenstellen van je eigen serre ook een handleiding bestelt, is het vrij makkelijk om zelf een kleine serre te maken. Stapsgewijs wordt er uitgelegd hoe je jouw eigen unieke serre kunt opbouwen in de achtertuin of op je balkon. Deze handleiding is op maat gemaakt voor de samenstelling die je hebt besteld via Solundo. Mocht je vragen hebben kun je ons altijd berichten.

385