KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy
Inspiratie - 

Een overkapping aan de muur maken is nu simpel, via Solundo!

overkapping tegen muur maken
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Met uw eigen handen een overkapping aan de muur maken

Een terras in uw tuin, op uw dak of op het balkon is heerlijk. In de lente- en zomermaanden kunt u er misschien wel uren vertoeven, zonder dat u de tijd in de gaten heeft. Helaas is dit tijdens de herfst of wintermaanden minder, mede door de weersveranderingen die gepaard gaan met de seizoenen. Het zou lekker zijn als de tijd van buiten zijn nog wat langer doorgetrokken kon worden. En misschien kan dat! Door een overkapping aan de muur te maken, maakt u uw tijd buiten aangenamer. Ook tijdens regen of wind. We leggen u graag de voordelen uit, hoe u het kan bestellen en het uiteindelijk zelf in elkaar kan zetten.

 

De voordelen van het maken van uw eigen overkapping

Manuren van externe partijen zijn vaak een grote kostenpost, zeker als particulier zijnde. En wanneer het mogelijk is om dit te omzeilen, zullen de meeste er ook voor kiezen om dat te doen. En dat kan dus ook met het maken van een overkapping! Een overkapping aan uw garage maken of een overkapping tegen de muur maken klinkt misschien ingewikkeld, maar dat hoeft het niet te zijn. Met een klein beetje hulp vanuit Solundo, in de vorm van een handleiding, kan elke doe-het-zelver aan de slag!

Het werkt als volgt: U maakt een keuze in een aantal vereiste producten. Dit gaat om de uiteindelijke kleur van uw overkapping, welke formaat het zal krijgen, de sierlijsten die u graag ziet en bijvoorbeeld het dak materiaal. Daar eenmaal een beslissing in genomen? Dan kunt u over gaan tot de extra opties. Leuk! Want hier kunt u uw overkapping helemaal eigen maken naar uw wensen of die van uw partner. De extra opties omvatten producten zoals een verwarmer, betonporren en meer.

Nadat u de samenstelling heeft voltooid, kunt u de bestelling plaatsen. Voordat u de overkapping aan de muur kan maken, moeten wij het eerst gereed maken voor verzending. Het proces tot aan uw voordeur kan wel tot zes weken in beslag nemen. Tijdens deze periode houden wij u er echter wel van op de hoogte hoe het er precies mee voor staat. Lukt het Solundo niet om de bestelling binnen zes weken te bezorgen? Dan zullen we samen tot een mooie oplossing komen zodat beide partijen de koop tevreden kunnen sluiten. Na de levering kunt u bijvoorbeeld de overkapping aan de schutting maken.

Hoe u zelf de overkapping aan de muur kunt maken

Zoals we al eerder benoemde, het hoeft niet moeilijk te zijn om een overkapping aan de muur te maken. Bij Solundo proberen wij het u nog iets makkelijker te maken. Dit doen we door bij elke bestelling een handleiding aan te bieden, dat naadloos aansluit op het door u samengestelde pakket. Stapsgewijs nemen wij met u door hoe u zelf een overkapping tegen de muur kunt maken of een overkapping aan de schutting kan maken. Per stappen delen we ook welk gereedschap gebruikt moet worden per boutje of moertje dat u zult gebruiken. Komt u er echter niet uit, tijdens dat u een overkapping aan de garage gaat maken? Stel ons dan gerust vragen. Wij helpen u graag tot uw overkapping staat!

385