Een tuinkamer glas als luxe verblijfsruimte aan uw woning

Genieten van uw tuin in een prachtige tuinkamer. Bekijk de mogelijkheden!

Genieten van uw tuin in een prachtige tuinkamer.

Laat u inspireren voor een aluminium tuinkamer. Het woord zegt het al: een extra kamer in uw tuin die het mogelijk maakt de seizoenen langer te genieten. Extra verblijfsruimte waar u beschut tegen weersinvloeden kunt verblijven en genieten van het vrije uitzicht in uw tuin. Dat is nog eens zorgeloos genieten!

Het realiseren van een moderne tuinkamer is veel mensen op het lijf geschreven. Als aanbouw tuinkamer wordt tuinkamer glas nogal eens gebruikt om te ‘overwinteren’. Letterlijk zelfs, bijvoorbeeld door bepaalde planten, maar ook het luxe tuinset beschermd tegen weersinvloeden in de winter te stallen. Maar u kunt natuurlijk ook zelf in een aluminium tuinkamer langer van voor- en naseizoen genieten. Als de avonden langer worden, maar tegelijk ook koeler, kunt u nog lang genieten van uw veranda tuinkamer.

Waar zien we vaak een dergelijke tuinkamer aluminium? Veelal wordt aluminium tuinkamer als aanbouw tuinkamer in de achtertuin aan de woning gebouwd. Uit het zicht dus om ook optimaal uw privacy te garanderen. Vaak hebben woningen de mogelijkheid om aan de achterzijde nog uit te bouwen en juist daar kan dan goed tuinkamer glas gerealiseerd worden. De toegang tot de veranda tuinkamer vanuit de woning kan bijvoorbeeld door een gewone loopdeur of glazen schuifpui eenvoudig gemaakt worden, zodat u steeds van binnen toegang tot de aluminium tuinkamer hebt. De tuinkamer aluminium zorgt voor een perfecte overgang tussen woning en tuin.

Tot slot mogen we hier de mogelijkheid voor het realiseren van een tuinkamer op maat niet onbesproken laten. Natuurlijk zal in veel gevallen een standaard afmeting als tuinkamer gebouwd kunnen worden, maar niet altijd lukt dat. Gelukkig kunnen de aluminium terrasoverkappingen van Solundo zeker ook als tuinkamer op maat gebouwd worden, door de profielen eenvoudig in te korten. Dit kunt u zelf doen, maar natuurlijk ook door een professional laten uitvoeren. Neem contact met ons op als u vragen over maatwerk hebt.

Veelgestelde vragen over een tuinkamer glas

Wat is het verschil tussen een veranda en tuinkamer glas?

Een tuinkamer glas is een extra ruimte voor uw woning geplaatst in de tuin waar u uzelf kan terugtrekken en kan ontspannen. Een veranda is een terras in uw tuin. Dit is een plek waar meestal een lange tafel staat met bijpassende tuinstoelen. De veranda kan ook overdekt en afgesloten worden maar meestal blijft dit een plek om samen met vrienden of familie te eten of bij te kletsen. Een tuinkamer glas is dus een afgesloten ruimte meer voor uzelf en een veranda een open plek om samen met andere te delen.

Wat kost een aluminium tuinkamer?

Een aluminium tuinkamer zonder glazen wanden kost €1063,34. Een echte aluminium tuinkamer volledig afgesloten met glazen wanden kost €2070,12. Voor de tuinkamer kunt u ook nog verschillende extra’s kiezen om toe te voegen zoals; verwarming, zonwering en ledverlichting. Zo kunt u uw tuinkamer zo duur of voordelig mogelijk maken als u zelf wilt. De prijs hangt allemaal af van uw keuzes en de grootte van de aluminium tuinkamer.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..