KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Een vrijstaande tuinkamer het plekje om tot rust te komen

hm_vd_kolk_nunspeet_web_01.jpg
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Een eigen plekje waar u lekker knus in kunt terugtrekken, wie wilt dat nou niet? Met een vrijstaande tuinkamer kunt u een eigen plekje creëren in uw tuin. Zo kunt u zich afzonderen, maar toch nog met de tuin verbonden zijn door glazen schuifdeuren. Een vrijstaande tuinkamer glas is de optimale oplossing als u buiten wilt zitten zonder last te hebben van regen en wind. Een afspraak om samen gezellig in de tuin te gaan zitten hoeft dus nooit meer afgezegd te worden. Het weer zal u niet tegen houden. De vrijstaande tuinkamer is van aluminium, dus opgewassen tegen verschillende weersomstandigheden, regen, wind, sneeuw en ijzel. Wat er ook gebeurt, met de vrijstaande tuinkamer kunnen u en uw gasten altijd in uw tuin zitten. Wie wilt dat nou niet?

Een vrijstaande tuinkamer ontwerpen

Om optimaal van uw vrijstaande tuinkamer te kunnen genieten kunt u zelf de vrijstaande tuinkamer ontwerpen, zodat het mooi aansluit bij het design van uw tuin. Zo zijn er opties in de kleur, zwart of wit, maar ook in de stijl, modern of klassiek. Niet alleen de lijst kunt u zelf beslissen, maar zelfs het dak. Zo zijn er verschillende materialen die van helder naar steeds meer zonwerend gaan. Heeft u niet een supergrote tuin? Dan hoeft dat geen probleem te zijn. U kunt zelf de juiste afmetingen kiezen voor de tuinkamer vrijstaand. De tuinkamer kan op deze manier achterin of voorin de tuin geplaatst worden precies met de afmetingen die voor uw tuin gechikt zijn. Door zelf deze verschillende onderdelen uit te kiezen creëert u een mooi en passend plekje in de tuin. 

Weet u nog niet precies wat goed bij uw tuin past of wat belangrijk is voor u? Kom gerust langs bij onze showroom en vraag advies. 

385