KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Geen stalen carport maar een aluminium carport

Edited.png
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Stalen carport? Ga voor een aluminium carport van solundo!

Wij komen het nogal eens tegen, de vraag naar een stalen carport of carport metaal, terwijl een aluminium carport bedoeld wordt. Begrijpelijk, want aluminium behoort natuurlijk tot de metalen. Maar het klopt niet. Een stalen carport komt weliswaar voor, maar niet vaak. Staal is erg zwaar en moeilijk te verwerken ten opzichte van aluminium. Aluminium weegt slechts een derde van het gewicht van staal, maar is niettemin erg sterk en slijtvast.

Staal heeft een andere uitstraling dan aluminium. Staal laat zich daarnaast minder makkelijk in bepaalde vormen vatten als aluminium. Neem alleen al de vorm van de goot van een overkapping en u snapt wat wij bedoelen. Staal is vooral op het functionele gericht, maar de klant zoekt juist bij een carport of overkapping naar een bepaalde uitstraling, een gevoel van beleving. Iets wat perfect met aluminium gerealiseerd kan worden. En dat mag gezien worden!

Nu is het zo dat een carport in allerlei vormen en uitvoeringen te krijgen is, voor elk budget is er een passende carport te vinden. Wat moet de carport vooal voor u doen? Welke functionaliteit past daar het beste bij? En welke uitvoering dan?

Onze ervaring is dat wanneer mensen hun voertuig beschermd tegen weersinvloeden willen stallen, meestal voor een carport polycarbonaat platen gaan. De panelen op het dak van de aluminium constructie zijn dan van polycarbonaat gemaakt, een zeer stevige, maar ook flexibele oplossing. Daarnaast is een carport polycarbonaat platen ook nog eens goedkoper dan bijvoorbeeld de inzet van glaspanelen op de aluminium onderconstructie.

De carport staat echt ten dienste aan de functionaliteit, dus veilig en schoon parkeren van uw voertuig. Regen, sneeuw en vorst hebben geen vat op uw voertuig, ideaal onder alle weersomstandigheden. En vergis u niet: een carport polycarbonaat platen is weliswaar functioneel, maar ziet er ook nog eens gelikt uit. De carport is volgens de laatste trends ontworpen en opgebouwd, steeds om klanten van de beste oplossing te voorzien zonder aan kwaliteit en schoonheid af te doen. De tarieven zijn scherp, maar dat is wellicht het laatste argument waarom u voor een aantrekkelijke carport zou kiezen. Laat u inspireren en bezoek ons in onze showroom!

385