KVK: 08154467
BTW: NL8208.69.569.B.01
Algemene voorwaarden Privacy Home Over ons
Inspiratie - 

Maak de overkapping mooi dicht met een aluminium deur

bouw-nu-uw-glazen-serre-op-maat
‹ Terug naar inspiratie overzicht.

Heb je net een nieuw huis aangeschaft maar je wilt nog wat toevoegen aan het huis? Een overkapping met een aluminium deur kan de aanvulling geven waar je naar zoekt. Een overkapping geeft de balans tussen huis en tuin en bied je de gelegenheid om zelfs in minder mooie maanden in de tuin te zijn.

Heb je al een overkapping maar wil je graag dezelfde stijl binnen als buiten dan kan je voor aluminium binnendeuren en buitendeuren kiezen. Zo heb je een moderne uitstraling binnen en buiten. En wees niet bang dat het licht geblokkeerd wordt door de aluminiumdeuren, de deuren zijn namelijk van aluminium en glas. Het glas zorgt ervoor dat een groot deel van het licht in huis schijnt. De aluminum binnendeur in combinatie met glas zorgt voor een strakke uitstraling. Je kan zelf kiezen in welke kleur je het aluminium wilt. Er is keus tussen matzwart, antraciet, crème wit en verkeerswit. Wil je meegaan met de trend en een strakke moderne uitstraling creëren? Dat is zeker te behalen met een aluminium deur in mat zwart.

Vier je verjaardag buiten

Wat is jouw favoriete maand? In de lente en de zomer is het warm en is het heerlijk om van de zon te genieten in je tuin. In de herfst en de winter zit je meestal minder buiten door de kou, regen en vorst. De temperaturen deze herfst zijn nog mild, dat betekent dat je langer buiten kan genieten zonder dat je het koud krijgt. Helaas hoort regen en wind wel bij de herfst en dat is ook zeker dit jaar weer aanwezig. Maar daar is een oplossing voor! Met een overkapping kun je droog en uit de wind alsnog lekker elke maand in je tuin zitten. De wind en de regen kunnen jou niet tegenhouden om in de tuin te zijn als je een aluminium deur hebt met bijpassende glazen wanden. De deur en de glazen wanden zorgen ervoor dat de overkapping is afgesloten. 

Een feestje vieren in de tuin is dus geen probleem met een overkapping. Zelfs in de herfst, wat normaal gesproken misschien te koud zou zijn. Dit is ideaal als het gaat om een kinderfeestje. Stel een kind laat zijn beker met drinken vallen, in plaats van dat je het moet opdweilen ben je al buiten en droogt het vanzelf weer op. Niet alleen voor een kinderfeestje is dit handig ook als je in oktober of november jarig bent kan je het comfortabel buiten vieren. Een aluminum deur zwart aan je overkapping is dus ideaal als je het hele jaar door gebruik wilt maken van je tuin.

Welke opties zijn er voor een nieuwe overkapping?

Heb je nog geen overkapping? De kleur van de aluminium deuren is dan niet het enige wat je zelf kan uitkiezen. Als je een overkapping wilt kan je verschillende dingen zelf samenstellen. Door de juiste maten uit te kiezen kan de overkapping mooi op de woning aangesloten worden. Als je de juiste afmetingen weet is het tijd om naar het uiterlijk van de overkapping te kijken. Een overkapping in de kleur antraciet met een vierkante sierlijst en glazen wanden passen samen perfect bij de strakke matzwarte aluminium deuren. Deze combinatie met aluminium binnendeuren zorgt voor een strakke uitstraling van huis en tuin. Wil je het ook modern maken? Dan kan de toevoeging van verlichting net iets extra’s geven. In het donker geeft dit een gezellige sfeer en kun je elkaar nog goed aankijken tijdens het praten. Niet alleen is dit erg functioneel, dit brengt ook luxe met zich mee. De energiezuinige LED-lampjes kunnen namelijk met een afstandsbediening aan- en uitgezet worden. Er zijn vele opties om jouw huis en tuin naar wens in te richten. Je kan het zo luxe of simpel houden als je zelf wilt.

Ben je er nog niet over uit wat voor aluminium deur je wilt, of wil je graag meer advies over de terrasoverkappingen? Neem gerust contact met ons op en kom langs in de showroom.

385