Maak uw terras compleet met zonwering onder overkapping

Terrasoverkapping met zonwering, een ‘must’ voor de zomer!

Terrasoverkapping met zonwering, een ‘must’ voor de zomer!

Hoewel een terrasoverkapping of veranda van zichzelf al een hoog afwerkingsniveau kent, kunt u de overkapping zeker nog verder complementeren en uitbreiden met accessoires en aanverwante artikelen. Wat dacht u bijvoorbeeld van zonwering onder overkapping? Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij de aanschaf van een terrasoverkapping, maar wel degelijk een waardevolle aanvulling op uw veranda om optimaal van de zomer en het buitenleven te kunnen genieten.

Een terrasoverkapping met zonwering kan zowel van toepassing zijn bij glaspanelen als polycarbonaat platen op het dak. In beide gevallen kan het onder uw overkapping behoorlijk warm worden in de zomer. In het voor- en najaar kunt u natuurlijk heerlijk in de zon zitten, maar tijdens een warme zomer is schaduw van zonwering onder veranda zeer aangenaam. Het is goed om over een overkapping met zonwering alvast na te denken bij de aanschaf van uw veranda.


Plissé-zonwering

Solundo heeft in haar assortiment ook plissé-zonwering als zonwering onder overkapping opgenomen. Deze zonwering onder veranda is zowel van boven naar beneden te schuiven als omgekeerd: van beneden naar boven. En dat geldt voor elk veld afzonderlijk. Zo kunt u met deze zonwering onder overkapping precies daar de schaduw creëren waar u hem hebben wilt. Handig toch?

Onze zonwering onder terrasoverkapping wordt standaard met zilveren profielen en lichtgrijs doek geleverd. Passend bij zowel een witte als een antracietgrijze terrasoverkapping. Samen met een handige bedieningsstok, waarmee elke plissé in een handomdraai geopend of gesloten kan worden. Deze zonwering onder terrasoverkapping is met behulp van meegeleverde montagesetjes zeer eenvoudig en snel te monteren. Zo maakt u een terrasoverkapping met zonwering compleet!

En laten we tot slot niet vergeten de zonwering zeker ook bij toepassing van een serre als overkapping met zonwering aan te bevelen. Rondom voorzien van glazen schuifdeuren of vaste glazen wanden tovert u uw overkapping om in een serre. Prachtig, maar zeker ook warmer in de brandende zon. Uw terrasoverkapping met zonwering is dan een absolute ‘must’. Kortom, een overkapping met zonwering is warm aan te bevelen!

Veelgestelde vragen over zonwering onder overkapping

Wat is de prijs van een zonwering onder de overkapping?

Solundo biedt verschillende zonwering onder de overkapping aan. U kunt losse onderdelen bij elkaar zoeken of speciale sets kiezen die passen bij uw overkapping. Zo kunt u voor u de perfecte zonwering onder de terrasoverkapping uitkiezen. Wanneer u kiest voor de losse onderdelen kost alles bij elkaar met de kleinste afmeting €687,41. Hoe groter de overkapping hoe groter de zonwering moet worden. De prijs hangt daarom ook af van de grootte van de zonwering die u nodig heeft.

Terrasoverkapping met zonwering kan ik dat zelf maken?

De terrasoverkapping met zonwering kunt u gemakkelijk zelf monteren. Een terrasoverkapping met zonwering maken kan zelf met behulp van het juiste gereedschap en een duidelijke montagehandleiding. Solundo heeft een montagehandleiding die stapsgewijs uitlegt hoe de zonwering vastgemaakt moet worden. Zo mist u niks en kunt u voor u het weet van uw terrasoverkapping genieten zonder last te hebben van de felle zon.

Terrasoverkappingen binnenkant2.png

Ontvang gratis onze brochure via e-mail

Onze brochure staat boordevol ideeën en handige informatie over onze producten. Zo kunt u goed voorbereid aan de slag met uw nieuwe project! Vraag de brochure gratis aan en ontvang het direct via de e-mail.

Persoonlijk advies in de showroom?

Ontvang persoonlijk advies in onze showroom! Ons deskundige team staat klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte schuifwand voor jouw ruimte. Kom langs en ontdek hoe wij je kunnen helpen jouw ideeën werkelijkheid te maken.

Whatsapp
Loading..